We love drunk girls

Eşti într-un club ca băieţii, şi vezi una bună rău de tot, întinsă pe o canapea, bea un pahar de vin, două pahare, se fac trei, ohohoh, atmosfera se închinge, tipa se dezbracă uşor de haine, te uiţi la ea, mrrr iţi zici ‘’sigur în seara asta va fi a mea’’, şi dăi dăi dăi … dăi dăi dăi .

Te apropii de ea, porţi o discuţie cu ea .. şi dintr-o dată .. o apucă vomitatu, iţi pui mana în cap, o duci la baie, speri din tot sufletul că îşi va reveni şi vei reuşi să îi oferi puţină plăcere după .

E prea bună tipa asta, iţi va face ouăle din doi pepeni în două stafide! Va fi o noapte de vis! Nu ai cum să o pierzi! Nu fi prost!

Te uiţi la ea cu silă, dupa ce îşi goleşte ţeava de vomă, îşi mai pune mana pe la gură, îţi vine să pleci să o laşi dracului acolo, dar nu poţi, gândul că păsărica ei îţi va astupa gura în seara asta te face să mergi mai departe, nu poţi pierde aşa bunăciune .

Apoi îşi aduce aminte că e penală, încearcă să îşi revină la normal, îşi pune mâna în păr, mâna plină de vomă, se aranjează şi te întreabă ARĂT BINE ?!

Iar tu .. ca să nu se supere fata îi spui frumos: Da, tocmai ţi-ai golit ţeava, ai vomă pe mâini, pe haine şi în păr, ochii ca două cepe, o privire de drogată, eşti superbă’’ .

Iak, numai chef de futut mai ai!

Să recapitulăm :

Cel mai romantic lucru e sa întâlneşti o tipă bună care se simte foarte bine, dar defapt îi este rău, ai grijă de ea cu gândul că poate va ieşi ceva mai tarziu, şi da ai avut dreptate a ieşit ceva, un mare căcat, o vomă superbă din gura domnişoarei .

O seară plăcută în continuare …

Deci dragii mei ce vreau eu să vă spun, e sa nu vă legaţi la cap cu beţive din astea, riscaţi să aveţi parte de o seară de cosmar ca cea prezentată mai sus .

Leave a Reply