vai, saraca…

Am citit acu cateva zile o poveste (adevarata) despre o fata care a luat o mare teapa de la un baiat. Pe scurt, s-au cunoscut intr-o vara, nu s-au vazut prea des, dar dupa 2 luni el a cerut-o in casatorie si ea a acceptat. Nici nu s-au mutat bine impreuna ca deja au inceput problemele: el a inceput sa o certe, sa-si bata joc de ea, sa o bata… etc. Dupa 3 luni de probleme, ea ramane gravida, incontinuu ia bataie de la respectivul si totusi naste o fetita. La putin timp dupa nastere, baiatul inca o bate si o mai si violeaza. In final fata baga divort si isi vede de viata mai departe. (the end)

Problema mea e urmatoarea… aproape toata lumea care a avut ceva de spus, a plans de mila fetei.. vai, saraca de ea, ce bruta a fost baiatul ala!
Pai bine, ma, oameni buni, dar s-a gandit cineva ca si-a facut-o cu mana ei?

Cum naiba sa accepti sa te casatoresti cu cineva pe care nici macar nu-l cunosti…? Te-ai indragostit? Bravo tie, dar mai lasa ceva timp sa treaca sa incepi sa cunosti persoana, sa vezi cum reactioneaza la nervi, la bucurii, sa vezi cum se comporta cu tine in diferite situatii..

V-ati casatorit. Super. Ati inceput sa va certati din prima saptamana… e clar ca nu merge treaba, dar lasa-l sa te calce in picioare, poate asta intelegi tu ca fata prin dovada de dragoste si respect..

Ti-a tras prima palma. Nici acuma nu te-ai prins… Nu-i problema, odata ce a dat in tine, sigur o face din nou..

Si dupa toate astea, mai nasti si un copil. Bravo tie… bun viitor o sa aiba copilul vostru.

Da, sunt rea. Sunt mii de cazuri de genul asta. Dar nu mi se pare in regula sa plangi de mila persoanelor ce au cazut in plasa. Chiar nu vad din prima ce se intampla?

Si mie imi pare rau de fata respectiva, poate nu merita asa ceva dar macar putea sa deschida ochii mai devreme.

Stiu ca sunt femei carora le e frica sa si recunoasca atunci cand iau bataie.. hai ca certurile sunt certuri, trec.. dar odata ce te-a lovit persoana iubita, cred ca mai bine te gandesti sa o iei pe alt drum, decat sa nasti un copil!

Imi pare rau daca am jignit pe cineva cu ce-am scris mai sus, dar mai bine deschizi ochii mai devreme ca nu vine nimeni sa te scoata din rahat, toata lumea doar o sa-ti planga de mila la final si asta chiar nu ajuta la nimic..

Leave a Reply