Usi elegante de interior, pentru un design ca la carte

Deloc usoara si totusi o etapa deosebit de importanta, alegerea usilor de interior este de departe o provocare pentru majoritatea. Reusesc sa o intampine cu succes cei care stiu dupa ce criterii sa se orienteze in alegerea ei. Momentul alegerii lor este definitoriu atat la capitolul eficienta, cat si in ceea ce priveste efectul estetic pe care il au asupra intregii locuinte.

Raportarea la o serie de criterii functionale si decorative este esentiala. Atunci cand astfel de aspecte sunt necunoscute, sansele de a esua vizavi de un design interior ca la carte cresc. Desigur, e de dorit ca inainte de a lua o decizie sa te raportezi si la trendurile de actualitate.

Pentru usi elegante de interior, care sa se armoniezeze atat cu cerintele functionale ale casei, cat si cu preferintele estetice, o recomandare este specialdoors.ro. Un site complex, care intampina nevoi variate, acesta dispune de solutii atat pentru interior, cat si pentru exterior.

Usa de sticla print, tendinta de actualitate

Din dorinta de a iesi din sfera comunului, dar si de a contura un camin calduros, primitor, tot mai multi opteaza astazi pentru usile de sticla print. Acestea sunt disponibile intr-o multitudine de modele si culori in portofoliul magazinului specialdoors.ro. Acestea pot reprezenta diverse forme geometrice, printuri florale, peisaje din natura, atractii turistice renumite si lista continua.

Raportul echilibrat dintre pret si calitate este cel care incurajeaza o astfel de alegere. Interesul este de a beneficia de durabilitate. Un produs care isi pastreaza aspectul ani la rand este unul in care merita investit. La baza acestor modele sta sticla calita, cu imprimare. Acest proces la care sunt supuse consta intr-un tratament special care are menirea de a imbunatati rezistenta lor. Este un plus insemnat mai ales cand vine vorba despre schimbarile bruste de temperatura.

In cazurile rare de spargere, avantajul acestei sticle este ca se pulverizeaza in bucati mici, fara a prezenta margini ascutite, deci risc de accidentare.

In functie de locuinta, ai posibilitatea de a opta intre diverse dimensiunii ale foii de usa – raporteaza-te si la inaltimea tocului. In ceea ce priveste deschidere usii, aceasta se poate face spre stanga/ dreapta, interior/ exterior.

Afla mai multe despre acest tip de usi de interior, dar si alte modele de actualitate pe site-ul specialdoors.ro.

Contact:

Soseaua Mihai Bravu nr.540-562, complex Impact Center sector 3 Bucuresti

comenzi@specialdoors.ro

0728.476.634