Un vis frumos…

Stau în faţa oglinzii cam de o jumătate de oră,şi mă tot analizez,mă pun pe canapea,aştept ora 18:00,ora la care voi ieşi din casă.

Da, mă duc să mă întâlnesc cu EL.
Mă uit la televizor, zăpăcesc canalele, nimic interesant..
Gata! E ora 18:00 şi e timpul să plec,odată ieşită din casă în mintea mea se învârt o groază de întrebări “cum va fi?dacă nu o să mă placă?” … stiţi voi,chestii dinastea femieşti.

Merg încet cu privirea în jos, emoţii la maxim, fluturi în stomac, bla, bla, bla

Primesc un mesaj, mă fac toată roşie la faţă şi mă prind uşor tremuricii.
Mesajul sună cam aşa “Ajung puţin mai târziu dar nu îţi fă griji că vin cât pot de repede. Mă aştepţi pe a 4-a bancă în faţa primăriei.” (era singurul loc pe care îl ştiu)..

Suflu uşurată şi îmi continui drumul cu zâmbetul pe buze!
Ajung în faţa primariei, mă aşez pe a 4-a bancă, exact aşa cum a zis EL în mesaj.
Şi aştept.. aştept, mă ridic în picioare, fac 3 paşi la stânga, 3 la dreapta, mă pun iar jos, stau, stau, iar mă ridic în picioare, mă iau deja nervii, nu mai am răbdare ! Mă întreb “o fi ţeapă?!”.

Din departare hopa uite-l si pe Făt Frumos, se uită în stânga şi în dreapta numai înainte nu.Îl analizez de la depărtare, geacă groasă, jeanşi şi adidaşi, lejer tipu’ şi totuşi tremură de frig.
Se grăbeşte, dar parcă nu mai ajunge. Pe cum se apropie inima mea se face tot mai mare, bate tot mai tare, vrea să iasă din piept, vrea să îi sară LUI în braţe înaintea mea.

A ajuns lânga mine, mi-am înghiţit limba, nu mai am stare, nu ştiu cum să reacţionez, cum să îl salut ? “bună?,ceau?”, sa îl iau în braţe ? sa îl pup pe obraz?”.

Într-un final, îi trântesc un “bună” şi îl iau direct în braţe.Nu ştiu ce a gândit când l-am luat în braţe, dar cred că ia plăcut din moment ce am simţit cum două braţe puternice mă strâng tare tare.. parcă nu mai vor să îmi dea drumul

E lângă mine şi tot nu pot să cred ! E atât de frumos ! Totul e perfect !

Mă întreabă unde vreau să mergem şi i-am zis că aş vrea să mergem să vedem un film la cinema.
Nu ştiu cum s-a nimerit, dar filmul e unul de dragoste. Intrăm în cinema, ne luăm bilete, ne aşezăm în sală şi aşteptăm să înceapă filmul.

Îmi place o chestie, mă uit la el, el se uită îl altă parte, se uită la mine, eu îmi schimb privirea.

Bun gata, începe filmul, se face beznă, mă ia de mână, înghit în sec, inima în mine ca la elefant.

La un moment dat doi tineri din film încep să se sărute, mamă.. încep să îmi muşc buzele, le umezesc.. vreau şi eu !
Scap un ochi şi la EL, opaa … se uita cu mare atenţie la ăia doi.. Dar mă abţin, simt că nu e momentul potrivit.

Îmi aşez capul pe umărul lui, culmea, nu îmi dă nici o atenţie, era cu ochii căscaţi la film !
Îl mişc puţin, se uită la mine, îmi zâmbeşte şi iar la film.

“Abea aştept să se termine odată filmul ăsta, ce naiba nu mă bagă în seamă ? E mai important un film ?”
(mormăiam eu în gândul meu..).

Gata şi filmul ăsta, m-am simţit minunat, el cu ochii la film eu mormăind una alta.

Ne mai plimbăm noi ce ne mai plimbăm, se face seară, e momentul să mergem şi acasă.
Îmi propune să rămân la el.. rămân pe gânduri şi îi zic un “ok..” cu jumătate de gură.
Tot ce îmi doresc e să îmi petrec mai mult timp împreună cu EL.
Ajungem acasă la el, acasă nimeni. Doar noi doi.
Mergem la el în cameră, îmi arată colecţia lui de filme, nişte poze de când era mic, mai povestim una alta. Mă împiedic (intenţionat) şi cad peste el, cică..

Privirile noastre se întâlnesc în sfârşit, îi simt cum îi bate inima, mai are puţin şi îi iese din piept. Ne apropiem unul de celălat tot mai mult.. ştiu ce urmează şi totuşi fac pe prostuţa.. mă uit în ochii lui, strălucesc de bucurie, îi privesc buzele, parcă mor de nerăbdare să le guste pe ale mele.. îi ating buzele cu atenţie, sper din tot sufletul să nu se tragă la o parte şi să mă lase cumva cu gura căscată, spre mirarea mea, nu a fost aşa … ba mai mult, mă sărută cu poftă.. mă las purtată de val, mă sărută uşor, e atent la fiecare mişcare, îmi place … îmi place la nebunie şi momentul ăsta nu vreau să se sfârşească vreodată. Dar cum totuşi tre’ să mai şi respirăm, mă opresc cu părere de rău, şi rămând cu capul la pieptul lui.. De la sărutul ăla nu am mai scos nici unul nici un cuvânt.. doar ne priveam şi atât. Ne vorbeam din priviri..

Adoarme înaintea mea, mă uit la el, îl privesc cu atâta drag şi mă aşez lângă el dar nu înainte de a-i spune “te ador”.. şi îmi răspunde (smecheru)  ”ştiu..”.

Am dormit îmbrăţişaţi până a doua zi.

————————————————————————————————————————————————-

A doua zi :

Mă trezesc cu zâmbetul pe buze şi pipăi patul.. vreau să dau de EL, să îl sărut de “bună dimineaţa”.. să îl îmbrăţişez, să îi spun cât de mult îl ador şi ce mult înseamnă pentru mine, nu îl găsesc, şi totuşi refuz să deschid ochii..

Mă dau bătută, deschid şi văd patul gol, mă văd la mine în cameră şi realizez că a fost doar un vis..

Leave a Reply