Trusou pentru botez personalizat

Trusoul reprezinta cadoul din partea nasilor pentru micutul botezat. Acesta trebuie sa contina cateva obiecte de care tot nasi trebuie sa se ocupe. Venim in ajutorul viitorilor parinti spirituali cu un trusou pentru botez personalizat cu data botezului si numele micutului. Trusoul este cel mai special cadou pe care il pot face nasii, iar din acest motiv trebuie ales cu grija!

In trusoul pentru botez trebuie sa se regaseasca obiecte importante pentru o crestinare ca la carte. Astfel, prosopul pentru bebelus pe care va iesi micutul dupa ce este scos din cristelnita, prosopul pentru preot estential pentru stergerea mainilor acestuia, un recipent pentru mir, o fasa, panza de mir, sapun si batista pentru curatarea fetei micutului botezat. Pentru a te asigura ca nu dai gres in alegerea trusoului, opteaza pentru unul personalizat!

Nasii au o deosebita importanta in botezul micutului si in viata lui. Din acest motiv, din dragoste si interes pentru cel ce urmeaza a fi crestinat, un trusou pentru botez personalizat este cel mai elegant cadou! Personalizarea obiectelor la evenimente atat de importante este o dovada de afectiune.

Acest lucru inseamna ca viitori nasi sunt trup si suflet pentru copilul lor spiritual. Orice obiect personalizat inseamna un plus de interes si afectiune. Faptul ca nu alegi ceva la intamplare, doar ca sa fie ales, pune in evidenta dragostea ta pentru persoana respectiva.

Deoarece nasii sunt considerati parinti spirituali, trebuie sa se comporte ca atare! Atunci cand alegi un cadou pentru botez, calitatea trebuie sa fie cea care conteaza. Trusourile pe care le punem la dispozitia ta indeplinesc cerintele in ceea ce priveste calitatea! Fie ca alegi un trusou pentru fetita sau baietel, ambele pot fi personalizate dupa bunul plac al nasilor.

Pentru un botez de poveste, alege un costum de botez traditional si un trusou botez personalizat cu steagul tarii! Aceste accesorii sunt ideale daca iti doresti un botez traditional si de poveste.

Cum traditiile ceremoniilor se respecta pas cu pas, o astfel de tinuta si un trusou pe masura vor arata ca desprinse dintr-o poveste a stramosilor nostri! Ne-am gandit la aceasta varianta pe care o prefera foarte multi parinti si iti punem la dispozitie produse din fiecare categorie.

Pe site-ul hainutetrendy.ro gasesti trusouri pentru baieti si fete, elegante si traditionale, personalizate si simple, si seturi pentru taierea motului pentru preferintele fiecarui parinte spiritual. Un trusou trebuie sa fie cadoul care va pastra vie amintirea crestinarii micutului. Trusoul este unul din elementele cele mai importante ale acestui eveniment, asadar alege-l cu grija!

Din interes pentru clientii nostri si pentru a le facilita alegerile, va oferim posibilitatea de a comanda un trusou pentru botez personalizat care sa includa cateva detalii despre fericitul eveniment.

Acesta este confectionat din materiale rezistente si are un aspect foarte elegant. Fie alegi un trusou simplu si fara obiectele pe care trebuie sa le contina, fie un trusou complet, cu prosop si toate elementele necesare. Noi iti punem la dispozitie ambele variante,  pentru un botez elegant, ca dintr-o poveste!