Traim intr-o lume bolnava

Asta se stie deja de mult timp dar inca nu incetez sa ma mir de ce poate debita omul in ziua de azi.

Ma uitam aseara linistita la televizor si dau peste un interviu luat unui pedofil. Mi-a sarit mustarul pe toti peretii. Ratatul (ca nu pot sa-l numesc barbat) vorbea calm despre viata lui privata iar femeia ce ii lua interviul il asculta fascinata… Daca eram in locul ei ii taiam barbatia, incepeam cu varful, capul si continuam sa i-o ciopartesc pana nu mai ramanea nimic!

Era timid de mic, saracutul, si nu putea sa se apropie de fete din cauza rusinii. Asa ca a gasit o varianta mai simpla: nepotelul, pentru ca nu s-a plans niciodata. Si acuma ii pare rau si stie ca a gresit… Si traumele nepotului cine le repara? Nu i-a zis oare nimeni idiotului ca exista site-uri pentru adulti, reviste sau chiar femei care lucreaza in constructii si fac trotuarul.

Dobitocii astia nici nu merita sa respire acelasi aer cu restul lumii pentru ca nu au nici o scuza. Si stau si ma minunez oare de ce nu i-a fost luat interviul dintr-o celula? De ce violatori de genul asta sunt inca in libertate? Pentru ca traim intr-o lume bolnava si poate pentru unii un monstru de genul asta are doar nevoie de putin ajutor…

Tags:,

Leave a Reply