Tot ce trebuie sa stii despre ActiveChat

In momentul in care va indreptati atentia spre www.seoaccounts.net, si doriti sa optati pentru ActiveChat.ai, trebuie sa stiti ca acesta va permite sa creati buletine de chat de la zero sau prin intermediul sabloanelor existente, astfel incat sa puteti automatiza suportul clientilor si comertul electronic.

Optand pentru ActiveChat veti beneficia de asistenta automata pentru clienti cu smartbob-uri de afaceri inteligente.

Cum functioneaza platforma chatbot?

Specialistii de la ActiveChat va ofera tot ceea de ce aveti nevoie pentru a construi succesul si pentru a atrage o multime de oameni. Conversational design cu Visual Bot Architect este usor de construit cu blocuri LEGO ™.

PROIECTAREA FLUXULUI

Acesta este un prim mare beneficiu de care puteti avea parte daca veti opta pentru ActiveChat. Incepeti cu mici abilitati care fac mici sarcini. Conectati aceste abilitati in boturi complexe cu evenimente si contexte.

CONECTATI MESAGERI

In momentul in care optati pentru ActiveChat puteti sa utilizati Facebook Messenger, Telegrama sau SMS Twilio. Mai multe canale de mesagerie vin in 2019!

ATINGETI OBIECTIVELE

Deasemenea, optand pentru ActiveChat, aveti posibilitatea sa automatizati asistenta pentru clienti, iar astfel puteti sa vindeti mai mult cu interactiuni proactive si reduceti timpul de asteptare.

De ce sa alegeti Visual Chatbot Builder?

Daca sunteti non-tech sau doar in stadiul de pornire, ActiveChat va ofera sabloane ready-made pentru a va duce cat mai sus si pentru a ajunge in stadiul de functionare in cateva minute.

Pentru designerul de conversatie experimentat ActiveChat dispune de o serie importanta de instrumente puternice avansate pentru a construi boturi complexe care pot fi usor personalizate si integrate.

Ei bine, in cazul in care doriti sa optati pentru ActiveChat, veti descoperi in continuare o serie importanta de caracteristici pentru cateva instrumente utile.

Constructor de fluxuri vizuale pentru scenarii complexe de conversatie

Nu aveti nevoie de fundal de programare sau chatbot pentru a incepe sa utilizati Visual Bot Architect. Utilizati blocuri simple de constructie pentru a crea abilitati de baza de bot si apoi combinati aceste abilitati in conversatii cu evenimente si contexte.

Interfete mesagerie multiple

Construiti odata – utilizati oriunde. Creati experiente de mesagerie pe canale omni-canale si comutati conversatia dintre canale atunci cand este necesar. Facebook Messenger, Telegram si SMS Twilio sunt suportate in afara casetei. Google Home, Amazon Alexa, Twilio Voice si mai multe canale de mesagerie vin in 2019.

Instrumente de integrare usor de utilizat

Conectati serviciile NLP ale unor terte parti, cum ar fi Dialogflow, printr-un clic al mouse-ului. Creati instantaneu buletine de comert electronic cu integrate native Shopify si WooCommerce. Schimbati datele cu CRM-urile si alte instrumente de afaceri prin JSON API si utilizati integrarea Zapier pentru a va conecta cadrul de afaceri existent.

Limba naturala avansata

Conecteaza-ti serviciul NLP favorit cu cateva clicuri de mouse si foloseste limbajul natural pentru a declansa abilitatile tau de bot. Construiti modele complexe bazate pe decizii pe baza acestor competente pentru a ajuta utilizatorii bot sa atinga obiective specifice. Utilizati evenimentele si contextele ca drivere de conversatie – exact asa cum face conversatia umana.