Tipuri de huse si carcase pentru telefoane

Atunci cand iti iubesti telefonul mobil si vrei sa ai parte de acesta pentru o perioada mult mai indelungata de timp, este neaparat necesar sa incerci sa il protejezi si sa il pastrezi in conditii maxime de siguranta. Fie ca optezi pentru dotarea acestuia cu o husa samsung galaxy s7 edge, fiecare dintre acestea trebuiesc alese pe masura, caci trebuie sa recunoastem ca pe piata din Romania se gasesc si astfel de produse de o calitate destul de proasta si care uneori, datorita materialelor din care sunt create pot pune chiar umarul la zgarierea suprafetei smartphone-ului tau.

In majoritatea magazinelor din tara noastra care se ocupa cu comercializarea de accesorii gsm, predomina husele si carcasele de telefoane realizate din plastic. Despre acestea se spune ca nu sunt destul de benefice, mai ales atunci cand vine vorba despre protectia smartphone-urilor de ultima generatie. Si asta datorita faptului ca, ele sunt realizate dintr-un plastic rigid si ca atunci cand sunt aplicate pe suprafata telefonului mobil, pot duce chiar la zgarierea acestuia. Si trebuie sa recunoastem ca un smartphone zgariat este un smartphone urat, pentru ca nu astfel isi pierde din stralucire si mai mult decat atat, pretul acestuia scade semnificativ atunci cand pe suprafata lui apar zgarieturile. Avantajul suprem si care ii face pe oameni sa cumpere huse si carcase de telefoane din plastic, este acela ca ele se pot personaliza destul de usor. De fapt, acest aspect le face sa fie mult mai dorite in randurile tinerilor din ziua de azi, care doresc sa isi transforme astfel smartphone-urile in obiecte unice si doresc ca acestea sa iasa mereu in evidenta, indiferent de situatia in care se afla. Inca un avantaj al acestora il reprezinta pretul, care este destul de avantajos, in comparatie cu cel al produselor din aceasta categorie, dar care sunt realizate din alte tipuri de materiale.

Un material comun pentru aceste doua produse numite huse si carcase, care este de asemenea dorit si se bucura de o popularitate destul de mare in ziua de azi, este siliconul. Atat husele cat si carcasele de telefoane realizate din silicon reprezinta in ziua de azi o moda, deoarece acestea pot cu adevarat sa schimbe aspectul unui smartphone- ne , facandu-l pe acesta mult mai placut. Mai mult decat atat, datorita faptului ca siliconul este un material destul de flexibil, atat husele cat si carcasele realizate din silicon pot conferi unui smartphone protectia si siguranta de care acesta are nevoie pentru a putea fi pastrat in conditii bune. Atunci cand un smartphone este dotat cu o husa samsung galaxy s6 sau o carcasa din silicon, loviturile primite de catre acestea nu mai pot reprezenta un motiv de ingrijorare, deoarece ele vor fi amortizate.

Leave a Reply