Serviciile BRD (impropriu spus)

Am fost azi cu jumatatea pana la banca. Banca aia mare, sediu central. 7 ghisee… 5 deschise (adica aveau pe tanti aia in spatele tejghelei)… 3 functionale.. sau 2, dupa caz…aaa…chef.

Am intrat in banca si am luat numar de ordine, 411. Cel mai mare numar care urma era 398. Ne asezam comozi pe canapeaua inca noua, si asteptam… si asteptam… si asteptam… si ne plictisim… si iar asteptam… si tot asa in timp ce analizam pe angajatele care nu stiau cum sa faca sa se mai plimbe de la punctul X la punctul Y… puncte care ocoleau ghiseul lor… Dupa vreo 30-40 de minute ne vine si noua randul.. Thank God! Asteptam sa intre niste bani din strainatate in cont… si am stat atata amar de vreme ca sa aflam ca dupa 3-4 zile abia vor ajung in Romania.

Punct si de la capat.

Cam multisor… cand ne gandim ca prin Western Union ajung banii dintr-un colt.. ups, scuzati, pamantul e rotund 😀 dintr-o tara in alta in mai putin de un minut.
Explicati-mi si mie de ce eu cand am nevoie de bani sunt obligata sa astept atatea zile! … si de ce Dojo are de mers la banca urgent ca sa plateasca o datorie de … 50 de bani!

Leave a Reply