Semineele electrice – stil si functionalitate 3D cu modele de la ElectricSun

Semineele sunt renumite pentru particularitatea estetica pe care o ofera oricarei incaperi. Acestea reflecta o nota de eleganta ce invita pe oricine la melancolie si la o portie de nostalgie. In zilele friguroase de toamna  este ideal sa te relaxezi alaturi de jocul energic al focului.

Odata cu trecerea timpului s-a mai renuntat la aceasta idee. Semineele implicau mult timp alocat activitatilor de intretinere si alimentare. In plus, caldura emanata nu putea fi controlata si astfel consumul de combustibil solid era prea mare.

Cei de la ElectricSun revolutioneaza acest concept prin semineele electrice 3D. Specificatiile acestora exced asteptarile publicului larg pe toate planurile. Nu doar ca sunt inovatii de actualitate, dar reusesc sa redea un aspect impresionant. Acest lucru consta in combinarea elementelor rustice cu specificatii tehnologice high level.

Modele de seminee electrice din portofoliul ElectricSun sunt realizate din materiale calitative, atent combinate incat sa  se integreze perfect in decorul contemporan.

Functiile semineelor electrice de la ElectricSun

In principiu, aceste seminee, ce revolutioneaza conceptul demult apus, implica o serie de functii care constituie o replica perfecta a bucuriilor oferite de catre modelele din vechime.

In primul rand este demn de mentionat ca termosemineele 3D de la ElectricSun au implementate o functie  de sunet. Aceasta este menita sa redea o replica impresionanta a trosnetului bustenilor. Setarea functioneaza separat de optiunea de incalzire. Prin urmare poate fi pornita sau oprita in orice moment.

O alta functie interesanta este redata prin tehnologia 3D LED. Efectul vizual este spectaculos, lumina este o replica fidela a jocului de flacari. Intensitatea se poate regla in patru moduri diferite, in functie de preferinte.

Se poate amplasa oriunde in locuinta, caldura emanata fiind asemanatoare cu aceea de aeroterma. In ceea ce priveste detaliile ce tin de amenajarea interioara poti alege un semineu electric incorporabil.

Puterea de incalzire al unui astfel de semineu nu este foarte mare. In consecinta, temperatura ambientala trebuie sa fie completata de un sistem centralizat de incalzire. Reprezinta insa un mod optim de suplimentare a caldurii in zilele racoroase. In plus, te bucuri de efectul artistic impresionant alaturi de o ceasca de ceai fiebinte.

Avantajele semineului electric de la ElectricSun

                * poate fi pornit si oprit in orice moment al zilei;

* setarile sunt controlate din telecomanda;

* nu emana gaze toxice si nu necesita o munca suplimentara de intretinere;

* usor de instalat;

* consumul de energie electrica este redus, astfel te poti bucura de un confort termic suplimentar, cu un consum minim;

* poate fi utilizat in orice anotimp.

Lumina flacarii poate fi setata separat fata de incalzirea propriu zisa. In acest mod te poti bucura vara de jocul flacarilor, iar in anotimpurile racoroase de un plus de caldura.

In ceea ce priveste montarea, cei de la ElectricSun recomanda un semineu electric de perete. Modelele sunt concepute pentru a completa orice decor care incadreaza elemente ale stilului modern. Cat despre detalii tehnice amanuntite gasesti informatii suplimentare pe pagina oficiala, anume Ecojoy.ro.