Secretul consumului de cafea verde: kilograme in minus

cafea-verde-originalaConsumul de cafea verde este dorinta oricarei femei care se confrunta cu cateva kilograme in plus. Potrivit specialistilor in domeniul nutritiei, cafeaua verde neprajita ajuta la topirea grasimii, impiedicand formarea alteia. Nu consumati cafea verde in cantitati prea mari si fara a consulta un specialist inainte. In fiecare zi, de preferat dimineata, este bine sa consumati o cana de cafea, dar nu inainte de a va culca, deoarece puteti avea probleme cu somnul.

Consumul de cafea verde va poate induce o stare de ameteala, insa dupa cateva zile organismul se va obisnui cu “tratamentul” aplicat. Insa, ca orice dieta pe care o urmati, nu trebuie sa uitati sa mancati sanatos si de trei ori pe zi. O cana de cafea verde contine 400 mg de antioxidanti. Acestia sunt absorbiti de corp pe care il ajuta sa lupte impotriva distrugerii celulelor din organism. Totodata, cafeaua verde va ajuta corpul sa incetineasca procesul de imbatranire. Este benefic sa consumati doua cesti de cafea pe zi, deoarece va da o stare de bine atat fizica cat si mentala. Cafeaua verde nu este altceva decat boabe de cafea in starea lor naturala, neprajite si neprocesate. Cei care nu obisnuiesc sa consume cafea, pot gasi in farmaciile naturiste suplimente pe baza de cafea boabe verde care nu au efecte negative asupra organismului.

Prin continutul de cofeina, cafeaua va ajuta sa va mentineti concentrarea in momentul in care lucrati si va alunga oboseala. Nu este indicat sa depasiti doza zilnica de cafea recomandata, deoarece va poate pune in pericol sanatatea. Cafeaua accelereaza metabolismul, dar este si utila in tratarea cancerului. In cazul in care aveti probleme cu ficatul, nimic mai simplu: consumati moderat cafea in fiecare zi. Totodata, cafeaua reduce riscul aparitiei diabetului. Puteti sa va si masati usor corpul cu ulei de cafea verde: atinge depozitele de grasime si intinereste straturile pielii.

Potrivit cercetarilor, cafeina este cel mai folosit drog din lume. Cafeaua contine 19 substante cancerigene, iar cei care consuma cafea fara a manca inainte sunt predispusi sa faca cancer de pancreas, prostata san sau colon. Consumul exagerat de cafea conduce la aparitia bolilor de inima. Din pacate, un stomac sensibil se irita foarte repede in urma consumului de cafea de orice fel. Cafeaua deshidrateaza daca este marita doza zilnica. Organismul ramane fara calciu in urma consumului de cafea. Il face sa dispara din oase, nepermitandu-i acestuia sa revina in oase. In cazul in care sunteti un consumator inrait de cafea,este bine sa aveti grija de dantura dumneavoastra. Este indicat sa va spalati de mai multe ori pe dinti, deoarece cafeaua se depune si va ingalbeste dintii.

Leave a Reply