Sa revenim

De fiecare data cand ma pun in pat sau ma trezesc dimineata am in minte cate un articol dragut si il “scriu” in gand, sa zic asa. Idei bune, propozitii coerente… tot tacamul! Nu stiu cum se face insa ca atunci cand sunt in fata monitorului parca imi ingheata degetele.
Lipsa de antrenament.. ca de la frig n-are cum sa fie.

Deci, sa revenim.

S-a terminat o saptamana in care am gatit in draci. Frigiderul nostru minunat ingheata mai ceva ca la polul nord, asa ca momentan mancarea sta imprastiata prin toata bucataria. Ca sa nu aruncam mancare (i hate wasting food) am facut o pizza cu de toate. Reteta, coming soon bineinteles.

Prajituri – n-am mancat atatea nici cand trebuia sa ma impart de sarbatori in toate partile. M-a mancat in dos si-n spate sa imi arat talentele de bucatarie si de fiecare data cand zic “gata cu prajiturile” iubi face niste ochi ca-n desene animate si… cum sa refuzi asa ceva?

In alta ordine de idei, serviciul de expediat colete prin posta e de tot rahatul. Am vrut sa -i fac o surpriza la sora-mea de ziua ei, i-am trimis un colet. L-am pus la posta in 5 decembrie…. n-a ajuns nici in ziua de azi. Postarita zice ca l-a trimis cu avionul, eu zic ca mai bine il trimitea cu caruta sau cu balonul, ajungea demult.

Am facut reclamatie, cu toate ca nu mai are absolut nici un farmec… si daca cineva s-a lacomit la o tabla de ciocolata, sa le fie de bine.

O ultima idee din saptamana asta: batraneii sunt la fel si peste hotare.
Am avut de stat la cozi saptamana asta. Treburi de oameni mari..
Nimeni nu se impinge, nimeni nu se calca in picioare. In schimb se baga in fata cu mult calm… Si se cearta intre ei, tipa, injura, dar nu se jignesc unul pe celalalt. Se chinuie sa demonstreze fiecare pe rand ca are dreptate, dau din cap, gesticuleaza…
E chiar amuzant sa asisti la o astfel de cearta, sper ca nu s-a suparat nimeni ca m-a pufnit rasul.

Leave a Reply