Rochiile ieftine de ocazie, cea mai buna alegere

Inca din start sunt constienta ca titlul pe care l-am pus articolului de azi – s-ar putea sa sune putin cam prea ciudat pentru multe dintre cititoarele mele. Dar nu va faceti griji, o sa va explic cu lux de amanunte ce m-a facut pe mine sa ajung la concluzia, care trebuie sa mentionez, e bazata pe o experienta personala.

De-a lungul timpului am fost nevoita sa ma duc la foarte multe petreceri si evenimente speciale. Toate bune si frumoase, pana ce imi dadeam seama ca, de fapt, am o singura rochie. Iar acea rochie avea ceva special, aparte; am platit pentru ea o suma considerabila.

Si pentru ca am dat destul de multi bani pe ea, nu imi mai permiteam sa imi cumpar alte cateva, ca sa nu am fix acelasi look pe oriunde as fi mers.

Ce sa zic? A fost foarte placut pentru mine sa port aceeasi rochie. Pentru cei care nu ma cunosteau, totul a decurs foarte bine, pentru ca parea ca si cum as fi avut o aparitie fresh.

Dar pentru cei care ma cunosteau si, ghinionul meu, au fost cam la aceleasi petreceri ca mine, situatia parea tot mai amuzanta. Daca as fi ales din prima varianta rochii de ocazie ieftine oferita de Kokoa Couture, as fi radiat la orice eveniment.

Dar cum sunt incapatanata si consider ca in bani sta toata calitatea unui produs, uite ca m-am lovit putin de pragul de sus. Chiar nu conta faptul ca eu ma laudam ca rochia ar fi costat enorm de mult sau ca are valoare sentimentala foarte mare pentru mine, oamenii oricum strambau din nas.

Si aveau si de ce, pentru ca uitandu-ma mai atent, puteam sa vad cu ochiul liber ca materialul era de proasta calitate, iar croiala nu ma avantaja, nici macar de la departare. Unde nu mai pun ca fermoarul de la spate a inceput sa imi faca probleme. Intr-adevar, eu si cu lauda mea paream a fi un papagal care a naparlit, dar inca se lauda cu penajul sau deosebit.

In schimb, de cand am inceput sa optez pentru cealalta varianta si sa iau in considerare varianta rochiilor de ocazie elegante, viata mea s-a schimbat enorm. Am primit o sumedenie de complimente, chiar si din partea necunoscutilor. In plus, aveam dulapul plin de rochii, cate una pentru fiecare eveniment.

Astfel, chiar si daca peste cateva luni ma duc imbracata intr-o rochie deja purtata, aproape nimeni nu va vedea diferenta. Daca imi mai cumpar si cateva accesorii iesite, deja nimeni nu se va mai putea compara cu mine. Voi reusi sa fiu o adevarata diva, chiar si cu bani putini.

Deja am putut repera la Kokoa Couture alte modele nou aparute, care mi-au facut cu ochiul. Iar partea cea mai buna din povestea asta e ca stiu ca sunt de cea mai buna calitate, in mod garantat, iar eu chiar voi avea banii necesari ca sa mi le pot achizitiona. Cine ar fi crezut ca o asemenea schimbare minora imi va aduce atat de multe beneficii?