RDS s..tinks

As fi scris ca suge ciorapii, dar e urat sa vorbesti asa 😀

N-am net.. de joi!
Sunt la sora-mea de  4 zile, nu pot sa lucrez (da, jobul meu presupune conexiune la internet .. functionabila!), nu pot sa fac nimic decat sa ascult muzica si sa ma uit la Scrubs.. Pe Ghibi il mai trambalez dupa mine sau nu.. depinde de cat stau pe la Lala.

Au venit niste nenea joi sa schimbe cablurile pe casa scarii… ce au facut sau mai mult n-au facut habar n-am (cu toate ca ma pricep si eu sa leg 2 fire fara sa fac scurtcircuit..) dar nu am net sub nici o forma (nici macar lichida!)

Am sunat la ei de 3 ori… ei sunt constienti ca nu am internet, dar ma duc cu zaharelul si cu sarea si piperul cum ca lor le functioneaza aparatele.. ma bucur pentru ei, sincer, aplauzele mele, dar cu abonatii cum ramane?

Le-am explicat cum castig eu pe zi mai mult decat costul abonamentului pe o luna.. sper ca vor veni maine sa rezolve problema. Si la mine jobul e job, si trebuie sa fiu prezenta, la fel cum ei trebuie sa fie prezenti la mine acasa cu aparate de masura si rola de cablu. Eu la lucru nu frec buha… dar poate incerc cu niste menta … vad ca se poarta.

Leave a Reply