Programeaza-te la cea mai buna clinica pentru implant de par! Dr. Felix Hair Implant te asteapta intr-un mediu excelent

Implantul de par este o modalitate ideala pentru cei care sufera de alopecie. Indiferent ca vorbim despre barbati sau femei, in ambele cazuri se poate solicita aceasta varianta. Chiar si asa, multi dintre persoanele care se confrunta cu aceasta afectiune nu opteaza pentru implantul de par dintr-o multime de motive.

Poti afla online toate informatiile despre acest aspect, cat costa, care este procedura si multe altele. Programeaza-te la cea mai buna clinica pentru implant de par! Dr. Felix Hair Implant te asteapta intr-un mediu excelent!

Clinica este una renumita la noi in tara, cat si in lume. Aici s-a finalizat cu succes pentru prima data reconstructia capilara pe pacientii cu piele grefata sau post arsura. Medicii din cadrul clinicii sunt ultraspecializati in acest domeniu, reusind sa le ofere din nou pacientilor increderea in sine.

Implantul de par este detaliat complet pe site, acolo unde poti descoperi si informatii despre costurile acestei proceduri. Costurile nu sunt exacte, insa se poate face o estimare de pret printr-o consultatie gratuita online sau fizic. Poti sa vezi aici despre implantul de par, cat si despre alte servicii pe care clinica ti le pune la dispozitie.

Peste 5500 de pacienti fericiti au calcat pragul acestei clinic, unde se presteaza servicii de cea mai inalta calitate. Tehnicile folosite au in vedere rezultate 100% naturale, fara dureri, fara cicatrici si fara sangerari.

Recuperarea pacientului este una imediata, nefiind necesar ca persoana in cauza sa petreaca timp in clinica. Preturile accesibile si calitatea serviciilor sunt doar cateva dintre avantajele de care te poti bucura la Dr. Felix Hair Implant.

Tehnica FUE – complet manuala

Medicii din cadrul clinicii utilizeaza tehnica Quality FUE ce reprezinta cea mai putin invaziva tehnica dintre toate cele existente. Procedura in sine este una realizata cu minutiozitate, sub anestezie locala a scalpului.

Instrumentele folosite sunt de ultima generatie, ce asigura un numar de unitati foliculare optim cu fire de par viabile pentru zona afectata. Tehnica este una perfectionata la noi in tara si reprezinta cea mai buna solutie pentru restaurarea capilara atat pentru barbati, cat si pentru femei.

Aceasta presupune realizarea tuturor etapelor manual, inclusiv anestezia si implantarea firelor de par, de catre cei mai buni medici in acest domeniu. Vei avea parte de conditii excelente in care se va desfasura totul, cat si de personal calificat care va fi alaturi de tine.

Estimare de pret si consultatie gratuita

Clinica Dr. Felix Hair Implant le ofera viitorilor pacienti posibilitatea de a solicita o estimare de pret pentru implantul de par. Costurile difera de la pacient la pacient, iar acestea sunt influentate de mai multi factori. Pentru a se face o estimare de pret, mai intai se face o consultatie online sau fizica. Prima consultatie este gratuita, asadar nu trebuie sa iti faci griji in acest sens.

Pe site ai mai multe detalii atat despre factorii care influenteaza pretul, cat si despre cum te poti programa.