Problemele de cuplu pot fi rezolvate prin sedintele de terapie de la cabinetul Daniel Ivan

Partenerii de cuplu ce intampina dificultati in cadrul relatiei se pot oricand adresa psihoterapeutului Daniel Ivan pentru a putea trece cu bine peste orice situatie. De multe ori, un ajutor extern, de specialitate, este singurul care mai poate face ceva pentru a salva relatia.

Viata de cuplu nu este deloc una usoara. Vorbim de o multime de compromisuri ce se fac, vorbim de asemenea de diverse situatii limita pe care partenerii trebuie sa le depaseasca astfel incat sa poata ramane impreuna in continuare si vorbim, per amsamblu, de o sumedenie de stari si emotii care apar.

Cand ar trebui sa apeleze un cuplu la sedinte de psihoterapie?

Dupa cum am mentionat mai sus, sunt o multime de situatii ce pot duce la o ruptura emotionala sau chiar o separare a partenerilor. Motivele pot fi dintre cele mai diverse, insa iata cateva din situatiile in care un psihoterapeut poate fi de ajutor:

  • Relatia s-a racit, partenerii nu mai sunt la fel de afectuosi unul cu celalalt;
  • Partenerii nu mai au calmul si rabdarea de a se asculta reciproc;
  • Apar certuri din senin, fara motive intemeiate. E nevoie de o singura scanteie ca sa izbucneasca un intreg scandal;
  • Discutiile se rezuma doar la reprosuri, uneori chiar si jigniri;
  • In cazuri extreme poate aparea chiar si violenta fizica.

Recomandare

Si, pentru ca relatia de cuplu este un subiect destul de sensibil, pe care doar un specialist in domeniu il poate trata, vin si cu o recomandare pentru cei ce doresc sa apeleze la terapia de cuplu: cabinet de psihoterapie Bucuresti Daniel Ivan.

Vorbim de un psihoterapeut ce are pregatirea si experienta necesara pentru a putea trata problemele ce pot aparea in cuplu. Si, cu toate ca sediul cabinetului este in Bucuresti, oricine poate apela la serviciile pe care psihoterapeutul le ofera. Cum? Prin intermediul sedintelor pe care le organizeaza online.

Toate serviciile oferite de catre cabinetul Daniel Ivan la sediul sau fizic se pot desfasura la fel de bine online, avand exact aceeasi durata si cost ca si cele clasice.

Asadar, cuplurile care nu locuiesc in Bucuresti si doresc totusi sa aiba parte de sedinte de terapie, au acum aceleasi beneficii ca si ceilalti care locuiesc acolo.

Mai multe informatii in legatura cu sedintele de terapie de cuplu, dar si celelalte servicii ale cabinetului de psihoterapie Daniel Ivan regasesc cei interesati accesand site-ul oficial danielivan.ro.

Date de contact

Sediu: Piata Victoriei – Soseaua Nicolae Titulescu nr. 1, bl. A7, sc. 2, et. 1, apt. 31, interfon 31, Sector 1, Bucuresti

Telefon:  0761.600.020

Email: contact@danielivan.ro