Placa de creponat parul, de la Belher – pentru un look rebel si senzual

Mic, mediu sau mare, creponatul este o modalitate inedita de a obtine un look senzual, usor reber, o incantare in ceea ce priveste orice prezenta feminina.

Fiind un trend pe care il imbratiseaza cu interes tot mai multe femei, de ce sa nu incerci si tu o astfel de coafura? Se poate dovedi intocmai stilul care te reprezinta, care iti subliniaza cel mai bine feminitatea si senzualitatea totodata.

Placile de creponat parul sunt asadar produse pe care le regasesti azi in magazinele de profil, in modele diverse, cu posibilitatea de a realiza onduleurile specifice in dimensiuni mai mici, medii sau mari, dupa preferinte.

Un produs profesional conceput in acest sens este mereu de preferat, atat pentru ca iti va garanta rezultatele sperate, dar si pentru protectia pe care o va oferi parului tau. Cand vine vorba despre calitate, Belher este un reper pentru publicul feminin.

Magazin online specializat in extensii de par si peruci, Belher te intampina si cu o gama interesant de complexa de placi de creponant, pentru indreptat parul, ondulatoare, dar si produse pentru intretinerea si hidratarea podoabei capilare. Este un fel de paradis al femeilor care isi iubesc darul de pret oferit de natura, pentru ca beneficiaza de solutii pentru orice preferinta.

Placile de creponat de la Belher – avantajele tale

Avantajele de care ai parte achizitionand o placa de creponat parul, de la Belher, sunt mai multe decat anticipezi. Unele pot varia de la un model la altul, motiv pentru care iti recomand sa parcurgi descrierea modelului care ti-a cucerit atentia.

In orice caz, calitatea este indispensabila, iar specialistii magazinului te pot ajuta cu recomandari privind alegerea ei. Te invit sa descoperi in randurile urmatoare cateva dintre avantajele de care ziceam:

  • Invelis ceramic pentru protectia parului impotriva arderii
  • Functia de incalzire rapida
  • Posibilitatea de a seta temperatura dupa necesitate
  • Garantie pentru fiecare produs electronic

In ceea ce priveste modelele pe care le ai la dispozitie, optiunile sunt numeroase. Spre exemplu, in general orice model poate fi folosit pentru creponarea radacinii, a parului pe toata lungimea sa, respectiv pentru a realiza anumite coafuri.

In cazul placilor 4 in 1 pe care le regasesti acum si in portofoliul magazinului Belher, acestea sunt cu atat mai interesante intrucat vin cu placi interschimbabile, pe dimensiuni diferite ale onduleurilor cu aspect creponat realizate.

Gasesti si modele care realizeaza stiluri individuale. Placa de creponat mini te ajuta sa obtii o coafura plina de volum, rezistenta, cu siguranta de impact in ceea ce priveste look-ul tau. Descopera si placa de creponat mare, mica sau medie tot in cadrul aceluiasi magazin. Ai posibilitatea de a comanda placa dorita direct de pe site-ul belher.ro sau poti vizita magazinele fizice Belher:

  • Baneasa Shopping City, etaj 1, Bucuresti
  • Pache Protopopescu, nr. 6

Descopera si Beauty Bar-urile Belher tot la adresele mentionate. Expertii te pot ajuta in ceea ce priveste alegerea unui model potrivit de placa de par creponat, ca astfel sa poti straluci cu noul tau look.