Oradeni, programarea la salon nu a fost nicicand mai simpla – alegeti Stailer

A venit, in sfarsit, caldura dupa toate aceste luni de ploaie, zapada, frig si vant, deci a venit si timpul pentru a beneficia de o schimbare de look. Uita de parul lung si nearanjat care a prins deja forma de la caciula si uimeste-i pe toti cu o tunsoare nou-nouta care sa iti scoata trasaturile in evidenta.

Este un bun prilej pentru a merge la salon sa te bucuri de orice tratament sau schimbare de care ai nevoie, pentru ca acum este mai usor ca niciodata cu ajutorul lui Stailer. Orice programare la salon e mai aproape decat ai fi crezut, chiar pe device-ul tau. Daca ai acces la internet si un smartphone, aceasta este ocazia pe care o asteptai. Afla ce este Stailer si cum te poate ajuta.

Fiecare oras cu saloanele sale

Pentru ca fiecare oras se remarca mai mult sau mai putin cu anumite obiective turistice, mancaruri, peisaje sau altele, de ce sa nu includem aici si saloanele de top pe care le detin. Cu ajutorul Stailer oricine poate gasi saloanele care au disponibilitate intr-o anumita zi, din orasul lor. Astfel oradenii pot vedea serviciile disponibile la salonul Eclipse Room din Oradea, spre exemplu, la fel cum cei din Cluj pot cauta preturile anumitor servicii oferite de un anumit stilist.

In aceeasi categorie de orase si locuitori norocosi care se pot bucura de serviciile Stailer pentru zona lor sunt Bucuresti, Iasi si Timisoara. Keep calm totusi, exista planuri de extindere si in restul tarii, pentru ca este atat de indragit de utilizatori, care sunt in numar din ce in ce mai mare.

Chiar si cei care nu au domiciliul in unul dintre orasele mentionate pot beneficia de aceste servicii. Orice plimbare sau concediu te poate duce pe scaunul stilistului, pentru ca relaxarea ta sa fie completa. Stailer poate fi utilizat de oricine, oricand.

Devino si tu utilizator Stailer

Platforma este complet gratuita si permite programarea online la saloane, la orice serviciu disponibil la acestea. Aici poti sa vezi cum e sa obtii o programare usoara pentru vopsit in Oradea, spre exemplu. Oricand ai timp liber, aproximativ 5 minute, poti sa te programezi.

Selectezi din prima pagina informatiile necesare si data cu ora la care poti ajunge sau cand ai nevoie si mai apoi vor aparea doar disponibilitatile. Dintre toate saloanele inscrise, cele care au loc liber pot fi alese de tine in functie de niste criterii precum pret, timp de lucru sau altele.

Poti utiliza platforma chiar daca nu ai cont, dar iti sugerez sa devii si tu parte din aceasta lume, pentru ca ai parte de mai multe avantaje. Setarea unui reminder este unul dintre acestea, care va suna exact la timp, astfel incat sa nu uiti de vizita la salon.

Cu ajutorul lui gestionezi mult mai bine toate programarile si saloanele la care ai fost si cand, astfel incat sa stii care ar fi data urmatoarei vizite. Toate acestea, alaturi de alte surprize te asteapta pe Stailer. Incearca si tu!

Contact:

support@stailer.ro.