Oportunitati de care poti beneficia la un studio de videochat

Probabil ca si tu te-ai intrebat care este secretul pentru care tot mai multe reprezentante ale sexului frumos aleg sa lucreze in industria de videochat. Nu este nimic anormal, cata vreme s-a dovedit ca avem de-a face cu un sector in plina dezvoltare, care asigura niste venituri frumusele celor care le calca pragul.

Dar, pana la a vorbi despre venituri, trebuie sa stii ca poti beneficia de o sumedenie de avantaje la un studio de videochat. Acestea difera de la un operator la altul si numai cine nu incearca macar o data o astfel de experienta nu va sti cum este. Sa vedem insa care ar fi principalele avantaje de a lucra la studioul de videochat si care sunt lucrurile de care sa te feresti in aceasta industrie.

Independenta financiara

Primul avantaj care probabil iti va fi expus de majoritatea celor care lucreaza in acest domeniu este independenta financiara. Aceasta este perfect posibila, in conditiile in care onorariile platite operatoarelor de videochat ajung la sume de ordinul miilor de euro lunar, cu mult mai mult decat o slujba bine platita in regim full time in Romania si chiar decat in strainatate.

Cum este posibil acest lucru? In primul rand, printr-o grila de comisionare mai mult decat avantajoasa pentru tine, ce poate ajunge si la peste jumatate din incasarile zilnice.

Prin urmare, nu vei fi platita cu un salariu fix in cazul in care alegi sa lucrezi la un studio de videochat, ci vei avea parte de o remuneratie proportionala cu munca pe care o depui.

Dincolo de aceasta, vei avea posibilitatea de a-ti rotunji suplimentar veniturile in cazul in care alegi sa muncesti in timpul tau liber, in zilele de weekend sau in sarbatorile legale. In acest din urma caz, valoarea comisionului poate ajunge si la 80 la suta din incasari, ceea ce te aduce in postura de partener in afacere si nu doar de simplu angajat.

Program flexibil

Si, fiindca am adus vorba despre salariul proportional cu munca depusa, trebuie spus ca la BeYou Studio programul de lucru este flexibil, care sa fie cat mai in avantajul tau.

In aceste conditii, ramane doar la latitudinea ta daca lucrezi dimineata, dupa-amiaza sau noaptea. Totul este sa iti construiesti un program astfel incat acesta sa se plieze cu activitatile tale zilnice.

Activitati de care, intre noi fie vorba, nu vei duce lipsa, intrucat majoritatea studiourilor de videochat iti pun la dispozitie saloane de masaj, de intretinere corporala sau chiar activitati de divertisment, care sa iti puna la incercare adrenalina.