Motive pentru a inlocui geanta cu rucsacul

Gentile sunt de nelipsit din garderoba unei femei si putine sunt momentele in care aceasta iese in oras fara sa ia si geanta cu ea. Mai mult sau mai putin comode, gentile reprezinta acel accesoriu util atat din punct de vedere practic cat si estetic.

De aceea sunt si atat de indragite de catre femei. Totusi, in acest articol nu vom vorbi despre genti ci despre rucsacuri dama oferindu-va motive pentru care ar trebui sa renuntati, macar uneori, la geanta in favoarea unui rucsac.

Daca pana acum nu purtai prea des rucsacuri, cu siguranta obiceiurile tale se vor schimba dupa ce vei citi acest articol. Iata care sunt principalele avantaje ale rucsacurilor, avantaje de care gentile nu se bucura chiar tot timpul.

Este mult mai confortabil sa porti un rucsac

La captiolul confort, rucsacurile castiga detasat lupta cu gentile. In geanta, cu cat pui mai multe lucruri si devine mai grea, cu atat va deveni mai inconfortabila si mai dificil de purtat.

In schimb, marele avantaj al rucsacului este acela ca indiferent de cat de multe lucruri ai avea in el, confortul este unul superior. Desigur, exista si in cazul rucsacurilor o anumita limita.

In cazul rucsacurilor, greutatea este distribuita in mod egal, iar astfel spatele tau va avea mereu o pozitie corecta si sanatoasa.

Daca ai o zi plina si vei umbla aproape tot orasul, atunci iti recomandam sa iei cu tine un rucsac si nu o geanta, iar seara vei fi mai putin obosita.

Practic si spatios

Desigur ca exista si genti mai voluminoase in care incap o multime de lucruri, insa acestea nu pot fi purtate chiar la orice tinuta si nici nu sunt atat de confortabile, asa cum spuneam putin mai sus.

Rucsacurile sunt in general mai spatioase dar si mai practice decat gentile. Iti vor permite sa iei cu tine toate lucrurile de care ai nevoie pe parcursul unei zile intregi.

De asemenea, vei avea mereu mainile libere iar obiectele puse in rucsac vor fi in mai mare siguranta decat in geanta. Obtii mai multa comoditate si mai multa eficienta cu ajutorul rucsacului.

Chiar si structura rucsacurilor este deseori mai complexa decat cea a gentilor. Iar daca esti genul de persoana care pune accent pe organizare, atunci cu siguranta vei fi incantata de numarul mare de buzunare si compartimente pe care le vei regasi in interiorul unui rucsac.

Poate fi purtat la un numar mare de tinute

Gentile sunt de diferite tipuri si stiluri, asa ca nu poti purta o geanta chiar la toate tinutele din garderoba. Chiar si la capitolul versatilitate rucsacul reuseste sa castige lupta impotriva gentilor, deoarece acestea sunt mai usor de asortat si pot fi purtate aproape oricand si oriunde.

Simple, versatile, practice si atragatoare, rucsacurile pot fi mereu o varianta inspirata la care poti apela atunci cand nu gasesti o geanta potrivita tinutei alese sau iti doresti sa ai la tine toate cele necesare intr-un mod confortabil.

Alege sa porti rucsacul in defavoarea gentilor si cu siguranta il vei folosi aproape zilnic, bucurandu-te de toate avantajele acestuia.