Misiunea imposibilă a fiecărui bărbat: găsirea celui mai frumos inel de logodnă

Logodna este unul dintre cele mai deosebite momente din viața oricărui cuplu, iar adresarea întrebării de care depinde unirea destinelor a doi îndrăgostiți trebuie însoțită de cel mai popular simbol al acestui moment: inelul de logodnă. Evident, fiecare bărbat își dorește cel mai frumos inel pentru iubita lui, dar, când efectiv vine momentul în care trebuie să alegi, cum știi care este cel mai potrivit model?

Această întrebare le dă mari bătăi de cap bărbaților din întreaga lume, pentru că toți știu că este obligatoriu ca inelul de logodnă pe care îl aleg să fie unul deosebit, însă, de asemenea, știu și că acest lucru s-ar putea să însemne, de la femeie, la femeie, total altceva. Mai mult decât atât, piața extrem de variată, cu sute de tipuri, de modele și de prețuri ce îți fac cu ochiul din toate părțile, îi încurcă pe bărbați și mai mult.

Totuși, în toată această poveste trebuie să existe și o parte pozitivă. În cele din urmă, diversitatea nu face decât să vină în întâmpinarea și celor mai exigente pretenții, existând, în bijuterii, tipuri și modele de inele de logodnă pe placul și pentru buzunarul tuturor. Trebuie doar să ai suficientă răbdare să-l găsești pe cel potrivit!

Iată câteva sfaturi care te vor ajuta în căutarea inelului perfect!

Ține cont de stilul ei personal când decizi ce tip de inel vrei

Poate că nu știai până acum, dar toate tendințele ce țin de femei sunt deosebit de complicate, așadar să nu crezi că, în momentul în care te vei afla în fața unei vitrine cu bijuterii, vei avea de ales între 2-3 feluri de inele. Ar fi prea simplu.

De fapt, există cel puțin 5 tipuri de inele de logodnă de care trebuie să ții cont atunci când vrei să cumperi un astfel de obiect, și anume:

  • Inelul de logodnă clasic
  • Inelul de logodnă minimalist
  • Inelul de logodnă romantic
  • Inelul de logodnă glamour
  • Inelul de logodnă vintage

Să le luăm pe rând! Inelul clasic este acel tip de inel pe care ți l-ai imaginat prima dată când te-ai gândit, ca bărbat, la o astfel de bijuterie – adică un inel simplu, cu o pietricică în mijloc. Este potrivit pentru femeile care iubesc eleganța și, totodată, simplitatea.

Și inelul de logodnă minimalist îndeplinește, în mare, aceleași condiții, fiind potrivit, de exemplu, pentru femeile care nu prea obișnuiesc să poarte bijuterii. Alege, eventual, o piatră mai mică, pentru că s-ar putea să aibă acest stil tocmai pentru că nu îi place să iasă în evidență prin astfel de accesorii.

Inelul romantic poate avea, de exemplu, un diamant tăiat în formă de inimă, sau câteva pietricele micuțe, colorate, care să se potrivească cu stilul femeilor visătoare și, evident, romantice.

La polul opus, însă, se află inelul de logodnă glamour, potrivit pentru fanele accesoriilor opulente! Pentru o astfel de femeie, un inel cu o piatră de mici dimensiuni ar fi total nepotrivit, pierzându-se, numaidecât, printre celelalte bijuterii ale acesteia.

Dacă știi că iubita ta nu se teme să se facă remarcată prin ținute extravagante și accesorii sofisticate, atunci va trebui să îi găsești un inel pe măsură.

Ultimul, și anume inelul de logodnă vintage, se referă la frumoasele inele de logodnă purtate odinioară de regine și prințese. De-a lungul timpului, o mulțime de astfel de modele au rămas consacrate ca fiind cele mai frumoase inele de logodnă din lume, astfel că ar trebui să ai de unde alege, în cazul în care te-ai hotărât asupra acestui stil.