Messenger si domenii

Messenger.. yahoo messenger peste tot, deja incep sa am cosmaruri despre ‘mess’. Tot poporul parca s-a oprit in loc sa se hlizeasca la statusuri si sa le numere caracterele…

Mie deja imi vine sa imi trag palme la cat de popular a ajuns programelul ala mic si galben. Il am si eu instalat, nu ma injurati… dar nu stau ‘pe linie’.

De ce am mess instalat? Pentru ca e singura modalitate de a vorbi pe gratis cu al meu tata si a mea sora cand mi se nazare mie sau lor. Intr-o vreme si cu mama, dar asta e alta poveste.

Daca ma prindeti online pe mess, inseamna ca ori am dat cu capul de ceva, ori imi las la statusul mult prea ridicat in slavi unul din site-uri. Aaa.. problema mai nou e ca e prea scurt.. pai nu-i nimic, ca site-urile mele incep cu cele 4 caractere magice “ve ve ve punct” si se termina cu “punct info” in cel mai lung caz… Asadar, din 39 au ramas 39-9=30.

Imi pare rau pentru cine nu are un domeniu (macar din ala cu 3$ pe luna.. de care am si eu pana la urma). Nu e o avere, si uite ca are si mess-ul asta inca o utilitate: Wake-up call: Oameni buni… luati-va un domeniu! E ieftin si… incape la status 🙂

Leave a Reply