Locul meu preferat în România

Nu am prea avut ocazia să călătoresc prin România.

Am fost doar în partea de vest a ţării. Mai departe de Oradea nu am trecut (pe acolo am neamuri..), mai exact în Bihor.

Upss.. mint! Am fost până în Bacău (acolo m-am născut..), dar am venit repede acasă, după ce m-am acomodat cu aerul de pe acolo,  şi am fost în stare să rezist la un drum atât de lung (Bacău – Arad), fiind nou-născută (hihi).

Ah… şi am fost şi în Constanţa, bineeeeee, acum multă multă vreme, când eram în clasa a 6-a.

Ştiu că am fost în Eforie Nord, plaja era chiar aproape de pensiune. Mi-a plăcut tot acolo în afară de pescăruşii ăia ce îmi dădeau trezirea în fiecare dimineaţă. Cel mai mult mi-a plăcut că atunci când intram în apă, uitam să mai ies, daaaaaaa şi mâncam multă multă îngheţată !!!!

Articolul ăsta e cam jalnic, pentru că nu prea am ce să spun, dar ca să pară mai ok, aş putea spune pe unde aş vrea să merg, şi promit că odată ce voi reuşi să vizitez acele locuri, judeţe, etc voi veni aici pe blog şi voi povesti tot cu lux de amănunte.

Mi-ar plăcea să cunosc Bucureştiul. Sunt sigură că sunt şi locuri frumoase de văzut în afară de zecile de gropi şi şosele alandala cum le văd la televizor. Chiar dacă e supra aglomerat, tot m-ar tenta o vizită.Plus că vreau să cunosc câteva persoane de pe acolo…

Mai vreau să merg în Piatra Neamţ, ce locuri sunt şi acolo! Îţi baţi pruncii !!! La fel, am câteva persoane pe care aş vrea să le cunosc şi în realitate, nu doar pe net. (Am şi neamuri pe aici, cică..).

Mai vreau să merg şi în Bacău să văd şi eu cum e pe acolo, că nu am reuşit să văd mai nimic, eram prea mică şi nu prea mă interesau pe mine împrejurimile, mă interesa de mami să mă hrănească şi să mă îngrijească aşa cum trebuie.

Am auzit că şi Sibiul este extrem de frumos, daaaaaaaa, vreau şi acoloooooooo !!!

Vreau peste tot, ce să mai …………

Avem o ţară frumoasă şi abea aştept să o vizitez şi eu!

Cresc eu!Mă fac eu mare!Ajung eu şi acolo, şi acolo, şi acolo. Peste tot!

Dar până cresc eu şi toate cele, ce ar fi să îmi spuneţi şi voi locul vostru preferat din România?!

Kisoo nu scapi nici să vrei !!!

Deity scumpa mea, nici tu nu scapi de această leapşa

Ciulea? Te bagi?

Rog pe toţi cei care citiţi acest articol să preluaţi acestă leapşa.

Nu v-am înşiruit pe toţi.. sper să nu vă supăraţi, dar decât să dau un copy paste la link-uri, mai bine vă las pe voi să vă serviţi!

Leave a Reply