la kebeb cu manele..

Si in Italia se mananca kebab la greu. Cel putin in ultima vreme sunt indopata cu forta 😀 My special one are grija sa nu ma bata vantul (adevarul e ca am slabit ca un porc ultimele trei luni, dar have no fear ca sigur pun inapoi..)

Cu doua zile in urma am schimbat insa locul de mancat kebab. Am fost intr-un loc unde spre stupoarea mea urlau manelele. Am vrut sa plecam dar am fost mai multi iar celorlalti le era prea foame, asa ca am avut minunata ocazie sa mananc jumatatate de kebab in ritm de ragete…

Nu credeam ca nici macar aici nu scap de poluare fonica. Nu am nimic cu oamenii care asculta asa ceva dar .. chiar in Italia nu ma asteptam sa aud chiar in halul asta. Masini mai trec pe strada cu geamul deschis si din 20-30 de masini, se mai aud din una doua niste ritm de manele dar rar.. foarte rar. In schimb in timp ce mancam am auzit mai multe manele decat am auzit la chefuri ! (deobicei cand incepeam ieseam pe-afara 😛 )

N-am putut sa mananc tot oricum (mancasema 3 boabe se strugure si un biscuite inainte 😀 ). Doamne ajuta ca il faceam pe arab kebab pana la urma..

Leave a Reply