Informatii utile despre BB CREAM-URI

BB Cream-urile (BB este un acronim pentru Blemish Balm, Beauty Balm sau Blemish Base) sunt produse multifunctionale, hibride intre make-up si ingrijire.

BB Cream-urile exista pe piata de mai multi ani, insa din pacate popularitatea acestora in Europa pana de curand a fost destul de scazuta, in mod special pentru ca acest tip de produs era vazut drept un produs de tipul tinted moisturizer (mai exact era considerat a fi o crema hidratanta cu foarte putin pigment). Chiar si unele branduri de top au avut rol important in crearea acestei confuzii.

Un BB Cream pe care il puteti alege de la MakeHot, are 5 tipuri de functii, si anume functie de ingrijire a pielii, ofera protectie solara, poate fi folosit ca un primer pentru machiaj, poate corecta si acoperi tenul si poate indeplini functia unui fond de ten.

Ei bine, pe piata nu exista doar BB Cream-uri ci si CC Creamuri, despre care vom discuta foarte pe scurt in urmatoarele randuri.

CC-cream-urile in clipa de fata reprezinta cel mai nou “trend” in materie de BB Cream-uri.

Suntem constienti de faptul ca suna ciudat acest lucru, dar multe BB Cream-uri de cea mai buna calitate au si functia de corectie, iar aici precizam faptul ca aceasta este o functie pe care unele companii au introdus-o prin produsul recent lansat, CC Cream.

CC Cream este un acronim de la Correct and Conceal sau Color Control. Singura caracteristica specifica CC Creamurilor este legata de faptul ca toate aceste produse au putere foarte mare de acoperire; in timp ce unele dintre BB Cream-uri, nu au decat o acoperire medie.

Unul dintre cele mai puternice branduri coreene de pe piata, care produce BB Cream-uri si Skincare regenerativ este Lioele, un producator in clipa de astazi foarte cunoscut, care s-a impus la nivel mondial datorita faptului ca toate produsele sale au fost si sunt de cea mai buna calitate.

Brandul de origine coreana a fost infiintat in luna Martie a anului 2007, si apartine unei companii cu o bogata traditie in dezvoltarea produselor pentru ingrijire faciala. Conceptul este unul ultra-calitativ cu o imagine extrem de feminina.

Gama de produse Lioele, pe care le puteti alege si de la Makehot, contine atat BB Cream-uri si CC Cream-uri, insa de la MakeHot puteti alege  si produse anti-acneice, produse anti-age, sau produse de hidratare si de revitalizare ten.

Compania detine in clipa de fata mai multe patente in materie de skincare pentru substante active de albire/ depigmentare a petelor de pe ten, substante anti-age si anti-oxidanti, care sunt complexe in ceea ce priveste calmarea tenului iritat si acneic, precum si extracte obtinute prin fermentarea controlata a algelor marine.

Comparatie intre BB Cream-urile/ CC Cream-urile Lioele

Alegerea tipului de BB Cream/ CC Cream potrivit pentru tenul tau, in mod evident reprezinta un proces de o foarte mare importanta. La baza acestui proces sau mai bine spus la baza alegerii tale trebuie sa stea cunoasterea unor parametri cuantificabili precum tipul de ten de care dispui.

Trebuie sa tii cont si de categoria de varsta in care te incadrezi, dar si de gradul/ puterea de acoperire, puterea de hidratare, precum si alte efecte terapeutice etc.