Impodobirea cu stil a bradului – operatiunea care da batai de cap. Sau nu, daca te inspiri de la DecoDepot

Ti s-a intamplat vreodata sa incepi sa impodobesti bradul, iar la final sa iti dai seama ca aspectul sau nu corespunde cu asteptarile tale? Undeva ai gresit in tot acest joc, iar pe viitor ar fi bine sa nu o mai faci. Exista atat de multe indicatii cu privire la impodobirea brandului pe infinitul internet, incat nu mai ai cum sa gresesti de acum.

Poate pare ciudat ca iti vorbesc inca de pe acum despre impodobirea bradului, insa si aceasta operatiune necesita putin timp pentru a fi inteleasa si ulterior pusa cum se cuvine in practica. De unde incepem? Ei bine, iata cateva elemente de care ai neaparata nevoie, pentru ca in final aspectul bradului impodobit sa fie unul wow.

Pasii ce iti sunt recomandati sa ii urmezi in impodobirea bradului

Dupa ce ai ales bradul, exista o serie de pasi pe care trebuie sa ii urmezi fix in ordinea de mai jos.

  1. Luminile, instalatia

Prima data incepi cu luminile, cu instalatia. De ce? Pentru ca elementele viitoare sa mascheze firele luminilor. Tu ai nevoie doar de aspectul beculetelor, nu si de aspectul firelor, corect? Incepe de la varf si coboara usor spre baza. Gasesti o multime de instalatii pe decodepot.ro.

  1. Ghirlandele

Urmatorul lucru pe care trebuie sa il faci este sa pui ghirlandele si panglicile. In acest fel, de indata ce vom ajunge si la ceilalti pasi, nu vei acoperi globurile si celelalte ornamente. Esti liber/a sa alegi ce tip de ghirlande vei folosi: poate fi vorba chiar si despre beteala, margele metalice si nu numai. In categoria de decoratiuni Craciun de la Decodepot gasesti o multime de modele de ghirlande.

  1. Varful

Vorbim aici despre cel mai impunator ornament de pe bradul tau, deci alege-l cu mare grija. Poate fi vorba despre clasica stea, insa in continuare la moda, un fulg de nea, un ingeras si alte elemente asemenea. De ce sa te complici prea mult cu acest pas cand cei de la Decodepot ti-au pregatit o multime de recomandari in cadrul magazinului lor? Doar acceseaza decodepot.ro si convinge-te.

  1. Globuri, figurine si alte elemente asemenea

De acum poti sa iti dai in adevaratul sens al cuvantului frau liber imaginatiei. Incepe sa pui globurile, clopoteii, figurinele si celelalte decoratiuni pe care le-ai ales. Nu ai apucat inca sa le alegi? Niciun motiv de panica! Tot pe Decodepot gasesti decoratiuni pentru brad.

Poti opta pentru globuri de sticla, ornamente tip cizmulite din blana, globuri din catifea, chiar si globuri cu pene, figurine cu forme diverse si nu numai. O intreaga categorie cu decoratiuni pentru brad te asteapta de decodepot.ro. Sa stii ca e vorba de diversitate si de preturi pliabile pe orice buget. Profita de faptul ca ai transport gratuit pentru comenzi mai mari de 300 de lei.

Poti lua legatura cu cei de la Decodepot si cu produsele lor prin intermediul magazinului oficial decodepot.ro, prin apel telefonic la 0748 919 711 sau prin e-mail: comenzi@decodepot.ro.