Iata de ce trebuie sa alegi produse de la Nolia Shop pentru salonul tau de manichiura

Inceputul unei afaceri pe cont propriu poate descuraja pe oricine. Experienta vine cu timpul, prin practica constanta si imbunatatirea progresiva a tehnicii de lucru. Insa daca ai produsele care iti si usureaza munca, esti cu atat mai castigata. Nolia Shop pune la dispozitia clientelor produse calitative, profesionale, cu care isi pot incepe business-ul.

Constructia unghiilor, un proces migalos

Asa cum un arhitect bun are nevoie nu numai de cunostintele necesare, cat si de programele si ustensilele potrivite pentru a masura corect planurile pentru un proiect, asa are nevoie si un protezist de unghii de unelte care sa o ajute sa construiasca unghiile corect. Pe site-ul celor de la Nolia Shop vei descoperi o gama variata de produse, ustensile si aparatura profesionala, pentru a realiza de la A la Z cele mai frumoase creatii ale tale.

Fiindca fiecare clienta este diferita, fiecare avand personalitatea ei aparte, trebuie sa te asiguri ca ai cate putin din fiecare, pentru a satisface orice pretentie. Fie ca e vorba de o clienta care iubeste cristalele, sau una care e fascinata de unghiile care-si schimba culoarea la diferenta de temperatura, trebuie sa ai in arsenal orice e nevoie pentru a le crea pe unghii adevarate opere de arta.

Lampile UV profesionale sunt un must-have fara de care nu te poti apuca de nimic. Gasindu-se in design-uri interesante, moderne, pot completa cu succes aspectul oricarui birou. Iar ca produse trebuie sa o iei de la primerele necesare, pana la finish-urile si top coat-urile care securizeaza munca ta.

Gelurile de constructie si ojele semi – ce trebuie sa ai in vedere

In tendintele anului actual sunt culorile pastelate sau cele clasice cum ar fi rosu. Bine ca rosul probabil va fi mereu la moda, insa cu fiecare generatie de cliente gusturile devin din ce in ce mai complexe ca si produsele pentru unghii.

Este bine sa fii pregatita cu noutati interesante, cu geluri cu irizatii care-ti iau ochii la lumina, cu accesorii si cristale care sa creeze pentru clientele tale o mica obsesie din a-si admira propriile unghii. Astfel, ai convingerea ca sigur iti vor trece pragul si a doua oara, venind cu alte provocari pe care tu sa le accepti.

Produsele profesionale fac diferenta intre un lucru bine facut si unul de mantuiala, iar cu gelurile si celelalte produse de la Nolia ai siguranta ca clientele tale vor avea o manichiura perfecta saptamani indelungate.

Pentru comenzi sunati la 0753504472.

orders@noliashop.com