Gentile Desigual – poarta-le oricand si bucura-te de un stil vesel si diferit

In randul brandurilor internationale ce fac furori se numara si Desigual. Ocupa un loc special in preferintele multora dintre noi si este de inteles de ce, avand in vedere ca stilurile propuse sunt diferite, inovatoare, vesele si atipice.

Brandul de origine spaniola, al carui nume este deja un reper pentru moda de inalt nivel, este indragit de milioane de fani din intreaga lume.

Inca de la bun inceput, Desigual s-a remarcat prin conceptul original; ideea lui Thomas Mayer a fost aceea de a crea colectii care sa sparga tiparele clasice, conventionale. 

Asadar cu temperament, cu personalitate si mult avant, dar mai ales cu multa creativitate, acesta a instaurant un stil altfel. Putini stiu poate ca si sloganul acestui brand exprima clar dorinta de altceva. Se dorea diferentierea acestuia de tot ceea ce exista. Iata ca si acum respecta acest motto.

E-shop-ul Differenta stie cel mai bine ca rasfatul doamnelor si domnisoarelor este legat de genti pe care le asorteaza divers, asadar propune acestora o selectie deosebita de genti. Acestea se remarca prin stilul caracteristic brandului si anume prin veselia tiparelor si prin modele cu design surprinzator.

Iata si 3 motive sa adori orice tip de geanta Desigual:

  • Este versatila

Cu varietatea de forme si tipare, gentile Desigual se disting prin simplitate si functionalitate. Exista optiuni pentru oricare ar fi preferinta, geanta office, geanta compacta pentru stilul street, pentru casual, pentru tinute ceva mai sobre sau dimpotriva, pentru cele care emana exuberanta si jovialitate. La colectia de genti, completarea o fac rucsacurile. 

Buzunare diverse, cu manere potrivite spre a fi purtate pe umar sau in mana, gentile Desigual sunt variate, dar si versatile. Acestea se pot combina astfel incat sa devina potrivite ca pata de culoare la o tinuta simpla sau monocromatica, elegante, casual, asociate la orice combinatie vestimentara.

  • Motivele florale

In principal, amprenta gentilor de marca Desigual se refera la motivele florale, expuse intr-o varietate cromatica. Motivele tropicale de asemenea sunt adesea regasite. Veselia printurilor de acest gen este si mai bine scoasa in evidenta prin fondul alb sau negru si florile contrastante.

In variante monocromatice sunt gentile ce dispun de broderii aplicate. Pe principiul cine spune ca geanta trebuie sa fie simpla, astfel de genti sunt un manifest al creativitatii.

  • Calitate si originalitate

Nu doar ceea ce ofera brandul in sine se refera la astfel de repere, insa Differenta completeaza la fel de bine cu experienta pe care o ofera celor interesate.

Poti comanda online, rapid si simplu. Stocul lor este impresionant, astfel ca vei primi imediat si comanda, livrata direct din stoc. Produsele sunt originale si pentru asta acest magazin online este deja binecunoscut.

Nu te vei afla deloc  in incurcatura, avand frica de a cumpara ceea ce doar pare a fi o geanta semnata Desigual.

Differenta este el insusi un manifest fata de piata fake-urilor, iar cu cei peste 10 ani de activitate pe piata europeana, s-a impus deja ca fiind un etalon al calitatii prin ceea ce ofera.

Differenta gazduieste produsele originale ale marilor branduri ale lumii, dintre care rasfatatul Desigual este preferat, unul dintre cele mai dorite.

Cand te-ai decis sa faci o astfel de achizitie, nu ezita sa cercetezi colectia disponibila la differenta.ro.