..genova

Cum sa incep, cum sa incep….
Am fost la Genova 🙂

Ne-am luat sambata de manute si am luat trenul catre Genova, pe la 8 si ceva dimineata. Am ajuns aici:

e.. superb 🙂 munte si mare la un loc. Cam aglomerat ce-i drept dar e foarte frumos orasul. Stiu ca ne-am plimbat prin el vreo 3 ore si ceva.. revin la plimbareala dupa ce va povestesc ce frumos a fost la acvariu!

Asa… am mers sa luam bilete pentru acvariu. Am intrat si.. am vazut o gramada de animalute care mai de care mai colorate si mai frumoase 🙂 Merita vazut..

delfini acvariu genovaCel mai mult mi-au palcut delfinii care se jucau cu o minge de fotbal… Sunt foarte destepti si.. zambitori (da, stiu ca asa arata ei dar cred ca chiar zambea unul din ei ca celalalt nu putea sa ii ia mingea.. hehe)

Am mai vazut rechini, crocodili, pinguini (pe care i-am filmat dar de nici o culoare nu vroiau sa sara in apa!), o gramada de pesti colorati si pisici de mare, multe multe meduze… si alte animalute ce respira sub apa 🙂

pe corabia de piratiApoi am mers sa vedem o corabie de pirati.. Noroc ca nu erau piratii prezenti ca ne luau la rost.. am facut poze pe unde am apucat..

Si acum sa revin la plimbareala….. a inceput sa ma doara un dinte si se pare ca in italia oamenii sunt sanatosi tun de nu au o farmacie deschisa in tot orasul 😐

Ne-am plimbat si rasplimbat si n-am gasit.. asa ca rupti de oboseala am luat trenul inapoi catre casa.. Dar a meritat 🙂  (nu drumul catre casa.. ci ziua petrecuta la Genova)

Leave a Reply