Foloseste Google Plus pentru un SEO mai eficient

Cum sa folosesti Google Plus pentru obtinerea unor ranking-uri mai bune. Daca vrei optimizare seo Brasov la cele mai inalte standarde, alege Smartseopack.com.

Google Plus nu este foarte diferit de celelalte retele de socializare, dar are caracterul sau specific cu siguranta. Iata cateva sfaturi despre cum poti folosi Google Plus, la adevaratul sau potential, pentru un SEO cat mai eficient al propriului tau website:

  1. Alatura-te retelei de socializare Google Plus prin crearea unui cont pe aceasta retea si fii activ!

Desigur, prima optiune in cazul in care nu ai deja un cont pe aceasta retea de socializare, este sa-ti creezi unul. Acest pas este foarte simplu si nu te vom incarca cu detaliile despre acest lucru, in acest articol. Inscrierea se face foarte simplu, ca si pe celelalte retele de socializare (Facebook sau Twitter).

O data ce te-ai inscris pe Google Plus, cauta-ti prietenii, alatura-te cercurilor lor si adauga-i in propriul cerc de cunostinte. Poti incepe sa postezi continut imediat ce te-ai inregistrat, dar este mai bine sa citesti inainte ce au postat altii, sa comentezi la aceste postari, sa dai share si numai dupa aceste activitati sa incepi la randul tau postarile.

  1. Foloseste Google Autorship. Google Plus, este mai mult decat un tool de protectie pentru protejarea continutului tau, ajuta foarte mult si la SEO. Cand adaugi articole pe profilul autorizat Google Plus, numele tau va aparea in rezultatele din cautare. Acest lucru poate sa nu aduca trafic per se, dar va ajuta cu siguranta in construirea “reputatiei” tale online.
  1. Posteaza continut de calitate. Nu cred ca trebuie sa mai amintim importanta calitatii continutului. Continutul de calitate are o importanta foarte mare pentru algoritmii de indexare ai Google. Cel de calitate slaba iti va distruge lent dar sigur reputatia online, iar traficul tau va fi practic inexistent.

Pe retelele de socializare, beneficiile devin din ce in ce mai mari o data cu notorietatea si nu poti capata aceasta notorietate daca nu ai un content de calitate, interesant pentru vizitatori. Aceasta regula se aplica pentru toate retelele de socializare, cu atat mai mult pentru Google Plus care este reteaua de socializare a celor de la Google.

  1. Aloca o atentie deosebita profilului tau de pe Google Plus.

Pagina “about” cea despre tine, este un element foarte important, cu care primii vizitatori iau de obicei contact, prima data cand intra pe profilul tau. Daca aceasta sectiune va fi plictisitoare, acestia nu se vor mai intoarce pe pagina ta.

De asemenea, paginile de profil pot fi foarte folositoare deoarece in aceasta sectiune poti adauga link-uri catre website-urile tale sau link-uri catre alte profile, de pe alte retele de socializare importante.

De aceea, in aceasta sectiune trebuie sa introduci date cat mai relevante despre tine si pagina profilului trebuie sa fie interesanta pentru vizitator. Asa cum stii din experienta celorlalte profile pe alte retele de socializare, pagina de profil este foarte importanta si cu cat este mai captivanta/interesanta pentru primii vizitatori, cu atat mai usor iti vei face noi prieteni.

Leave a Reply