Fierastraul cu lant – o achizitie facuta cu incredere, la TopStrong

Un fierastrau cu lant, popular numit drujba, este necesar pentru tot ce tine de ingrijirea curtii, toaletarea gardului viu, a copacilor de asemenea. Pentru ca acesta sa fie eficient principala sa caracteristica ar trebui sa fie taierea rapida. Exista atat de multe modele la ora actuala, disponibile in magazine. Totusi cum facem departajarea?

Cum sa alegi cel mai bun fierastrau electric cu lant? In functie de nevoile tale. Alegi ce se potriveste conform cu modul in care il vei folosi. Daca vorbim despre taierea unor crengi mici, toaletarea unor copaci pe care ii ai in curte, atunci nevoia ta se rezuma la un fierastrau cu motor nu foarte puternic si lama nu foarte lunga.

Exista in oferta de la TopStrong variante multiple de astfel de fierastraie. Important este ca specialistii sunt mereu gata sa ofere si consiliere, in cazul in care esti debusolat despre ce este potrivit sa alegi. Iata insa si caracteristici de baza de care trebuie sa tii cont:

Model de uz casnic sau profesional – daca nu esti experimentat in a folosi un astfel de instrument si singura grija este despre toaletarea copacilor din curte alegi in mod clar varianta de fierastrau nu foarte performant.

Model compact – din fericire pentru utilizatori modelele de fierastraie moderne sunt compacte si mai usor de folosit. In mod special cele cu motor electric sunt mai mici decat variantele clasice si deci usor de manevrat.

Garantia produsului este printre altele si un plus de incredere. Unii isi indreapta atentia asupra produselor de la un brand anume, fiind sigur ca astfel alegerea lor este una buna. Mai conteaza insa si cum este folosita drujba in cauza si intretinuta.

Puterea si lungimea lamei – sunt printre cele mai importante aspecte in alegerea unui fierastrau cu lant. Puterea acestuia poata varia, de la 1600 la peste 2000 W. Pentru uz casnic si nu foarte mare frecventa de utilizare 1600 sau 1800 de W este de ajuns. Cat despre lungimea lamei a nu se exagera.

Un fierastrau mare, puternic, in mainile celui care nu se prea pricepe sa il foloseasca, inseamna un chin. La curatarea copacilor de crengi spre exemplu un fierastrau de 49 de cm este de ajuns.

Alte caracteristici moderne se refera la detalii de care producatorii tin cont pentru ca utilizarea unui fierastrau sa fie o experienta deloc grea. Sistemul anti vibrare sau de franare rapida se numara printre acestea.

Acceseaza topstrong.ro si descopera varietatea de optiuni de fierastraie si nu numai.