Fă un upgrade al mașinii – Mazda CX-30 o poți cumpăra în leasing de la Elite Cars Leasing

Un SUV compact și practic, un design modern și îndrăzneț – așa descriu dealerii auto mașinile Mazda CX-30. Au mai mult spațiu, deci creează mai mult confort. Pentru cei care ar dori să facă un update, poate chiar dețin o Mazda, varianta de achiziție prin leasing s-ar putea să fie una optimă.

Dacă ai văzut câteva fotografii cu acest tip de mașină se prea poate să fii deja impresionat de ea. Îți spunem și că poți cumpăra Mazda CX-30 leasing de la Elite Cars Leasing. Iată aici detalii.

Achiziții direct de la dealer, dar cu finanțare

Bugetul actual nu este unul care să îți permită să acoperi costul integral pentru această mașină? Ar putea dura destul de mult până când să ai toată suma disponibilă, prin urmare optează pentru calea finanțării. De la Elite Cars Leasing afli că poți solicita finanțarea, atât ca persoană fizică, cât și juridică.

În stocul acestui dealer auto sunt prețuri aproximative de la 20 la 30.000 de euro. Însă, la fiecare model auto în parte sunt notate și prețurile lunare pentru cei care aleg leasingul. Prețurile exprimate în varianta nete, dar și brute, sunt toate notate aici, încât să știi care ar fi acestea și să pornești de la premiza că știi ce îți dorești.

Cum pot cumpăra mașina simplu și rapid?

De lipsă de timp ne plângem cu toții, așadar îți vei dori să simplifici calea. Poți face asta, dacă alegi să te lași pe mâna consilierilor de la Elite Cars Leasing. Răsfoiești catalogul virtual, alegi ce îți convine, dacă ceea ce este disponibil aici nu îți place, poți solicita mașina la comandă. Elite Cars Leasing are 3 locații, showroom-uri fizice, dar și colaborări cu dealeri externi.

În privința dosarului pentru actele necesare solicitate la finanțare, consilierii de aici te vor ajuta. După aprobare, mașina îți poate fi livrată la domiciliu.

De ce Mazda CX-30?

Pentru cei care au fost cândva proprietari de Mazda, complexitatea acestor mașini japoneze este notorie. Mai mult decât atât, în vremurile actuale se pare că toată lumea își dorește să sporească confortul și să aibă parte de mai multă siguranță în trafic. Este notabilă preferința pentru mașinile impunătoare, robuste, cum este și acest tip de SUV.

Mazda CX-30 are o super prezentare. Impresionează cu al său design, dar și cu versatilitatea sa. Este mașina perfectă indiferent de stilul de viață pe care îl ai, fie că va fi o mașină pentru familie sau doar pentru un burlac. O mașină sigură, fiabilă, perfectă pentru a o conduce atât pe drumuri urbane, cât și rurale.

În variantele selectate la Elite Cars Leasing ai la dispoziție modele auto din 2020 sau chiar și mai noi de atât, cu 150 CP, opțiuni auto înmatriculate sau nu încă. Prețurile sunt în funcție de data fabricației și a opțiunilor incluse. Cert este că fiecare mașină de aici este verificată, estetic și tehnic, astfel încât ești sigur că orice achiziție de aici merită banii investiți.

Contact:

0751195151

office@elite-cars-leasing.ro