E clar. In viata mea nu mai merg la restaurant

Sambata. Dimineata la ora 7. Suna alarma. Draci.

Am plecat la Rimini. Da, si mie daca mi-ar spune cineva “am fost pana la Rimini” i-as spune “super, cum te-ai distrat?”. Numai ca noi am ajuns la Rimini din intamplare.

A primit iubi un telefon. O tanti care ii oferea ceva miraculos de lucru. Ceva fantastic. Ceva.. despre care nu ne zice nimic pentru ca trebuie sa ne intalnim. Sambata la 7 dimineata…
Si uite-asa am incalecat intr-un BMW si am ajuns in orasul de langa mare.

E frumos la Rimini. Am vazut maaarea, am vazut plaaaja dar din balconul unui hotel unde am avut o mica oribila experienta legata de mancare 😀 Ca despre asta vreau sa vorbesc de fapt.

In pauza minunatei conferinte in care nu s-a spus mai nimic concret, am fost cu totii invitati in sala de mese sa luam pranzul. Doamne ajuta, mi-am zis, pentru ca nu mancasem de dimineata si deja era trecut de ora 2.. Wrong!

Ne-am asezat la masa si am fost intr-adevar serviti cu mare atentie.

Pentru inceput am primit o ditamai farfurie cu 3-4 feliute transpartente de carne, cu garnitura de 3 frunze de salata si 2-3 rosii mici mici taiate bucati. Am sarit peste carne ca nu mananc si am mancat deci.. 3 frunzulite de salata si niste bucatele de rosie.

Chelnerul a observat ca nu am bagat carnea in seama si m-a intrebat ce as dori sa mananc in continuare, pentru ca urmeaza un meniu plin de carne. Am ales ceva cu branza, orice, chiar nu conta.

Felul 2: o bucatica de lasagna mai mica decat palma mea (la picior port 35, deci si mainile mele sunt destul de micute). Mi s-a facut dor de lasagna ce-o mancam cu Ramo seara cateodata.. 🙂

Nu mi-a ajuns nici cat pe-o masea, dar mai colegul de masa care era (nu vreau sa-l jignesc dar) gras cat un porc.

A urmat urmatoarea farfurie. In loc de cele 3 bilute de carne ce le-au primit ceilalti, am primit o farfurie cu: 4-5 feliute de cascaval, 3 frunzulite de salata si o jumatate de biluta de mozzarella. Super, multumesc.
Asta a fost si ultimul fel. Desertul nu se pune ca a fost aproape inexistent. Am mancat bucatica de inghetata din 3 lingurite…

Da, stiu, numai ma plang. Dar chiar am murit de foame sambata. Am mai auzit ca la restaurante nu prea ai cum sa te saturi dar nu ma asteptam sa imi fie si mai foame dupa pranz.

Sper sa nu mai mananc in viata mea la vreun rstaurant. Nici macar pe gratis.

Leave a Reply