Diferente nediferite

Despre vodacrap… am eu ce am cu vodafone, nu-i inghit demult. Dar ca orice ipocrit, il folosesc. Nu eu sunt ipocrita.. telefonul meu este asa pentru ca in el sta cartela de vodafone 😀

Dar nu vorbim despre telefoane, ci despre facturi. Factura de net. Net prin “cheita” pe usb, ce o ti infipta-n laptop si cand mergi la buda (cablul s-ar rupe cand inchizi usa…).  “Cheita” ce nu are semnal nu-stiu-cat de bun, dar cat sa fie cateva kilograme de net pe luna, e ok. Luna, parte din an in care platesti facturi 😀 …..

Phew, am reusit sa nu deviez de la subiect.
A venit luna asta un mesaj pe cheita, cum ca trebuie sunat la un numar de vodacrap, pentru a verifica detaliile de pe factura, ceva de genul asta, dar pe italiana. Si iubi suna si vorbeste cu un nene. Si nenea ii spune ca are o factura de platit (nu nenea… noi avem o factura de platit). Factura de platit pana peste 4 zile (!!).

Deci astia sunt tantalai pana la cer si inapoi. Factura nu era cat un sul de hartie igienica.. era aproape 90 de euro. Si astia dau de veste cu 4 zile inainte…

Buuun. Toate bune si frumoase, dar nu intelegeam de ce trebuie sa platim noi, oamenii, cu picioarele noastre ce merg pana la posta.. Ca in prima luna vodacrap a tras niste bani direct din cont (cont in care intra salarul). Deci.. ne asteptam sa fi tras deja si luna asta. Dar nenea angajatul ne trimite la posta sa platim personal. Si ne spune ca de la factura viitoare vor trage ei direct banii din cont, ca acuma au vorbit cu ‘titularul contractului’ si li s-a dat voie (n-au ei de unde sa stie ca titularul contractului putea sa fie papa de la Roma care poate i-a sunat sa se afle in treaba.. ei l-au crezut pe iubi pe cuvant).

Si nu ne batem capul.. decat pe 20, cand suna iubi la ei din nou sa vada daca poate plati factura direct la o reprezentanta vodafone, ca nu-i o placere sa mergi la posta, sa stai la coada si sa gresesti numarul de cont care l-a zis nenea la telefon. Deci.. suna la ei. Din nou. Raspunde o tanti.

Surpriza!
“Se poate plati factura la reprezentanta?”, “Numarul dvs. de telefon va rog” (…) “Dar .. nu aveti nici o factura de platit. A fost platita in luna decembrie.”

😐

Traiasca prostia…
Deci factura e platita. Au fost trasi banii din cont. Nenea ala pesemne ca avea probleme cu bibilica de ne-a speriat asa. Si cu doar 4 zile inainte de presupusa scadenta.

Vodafone Romania, Vodafone Italia… acelasi rahat cu perje.

Leave a Reply