Despre barfa

Mi-a fost dat in ultimul an sa intalnesc o situatie cel putin ciudata. De oameni care barfesc am tot dat. Toata lumea o face, ca vrea sau ca nu vrea. Cred ca barfa face parte din viata de zi cu zi si e inevitabila. De persoane ce barfesc din ura, insa, am dat mai greu.

barfaN-am reusit sa inteleg conceptul asta, dar uite ca oameni  de genul exista.

Persoanele la care tin le numar pe degete si chiar nu-mi face placere sau aud barfe si lucruri neadevarate despre ei. E de mare prost gust sa barfesti o persoana in ultimul hal cu cineva mult apropiat lor.

E clar ca daca tin legatura cu cineva imi place compania persoanei, deci e probabil sa ii cunosc si defectele. Nu e nevoie de o a treia persoana care sa inceapa sa vorbeasca urat si sa se chinuie sa desfaca legaturile formate in timp intre doi prieteni sau poate ..mai mult decat prieteni.

Oare cum gandesc oamenii astia?
Nu le place de cineva si incearca din rasputeri sa isi verse ura pe persoanele apropiate ‘victimei’. Incearca sa-i faca rau si sa ii fure prietenii. Poate o fac din razbunare, dar asta e deja cu totul o alta poveste.. Poate o fac de plictiseala, dar cred ca e prea mult de munca pentru a omori timpul liber.

Toate incercarile astea insa sunt in zadar. Doua persoane nu le poti desparti prin niste barfe aruncate. Nu functioneaza. Barfeste, barfeste cat vrei, dar nu cu cei apropiati celui care pe care vrei sa il bagi in rahat.

Are si barfa in schimb ceva bun. Pe mine ma face sa evit persoanele cu gura mare. Asa stiu cu cine pot vorbi si de cine sa stau departe.

Leave a Reply