Cum sa treceti peste anumite dezavantaje ale unui laptop?

LCD cu ecran mici. Putini utilizatori prefera sa vizioneze filme de actiune pe laptopuri, mai ales daca vorbim despre ecrane de 12 – 14″ (chiar si 15 inch). Filmele sunt facute sa ne uitam la ele pe ecrane cat mai mari (de asta ne si place la cinema) si la rezolutii foarte bune. Dar chiar daca aveti un laptop cu ecran mai mic, acest lucru nu inseamna ca nu puteti viziona filme la rezolutie buna. Iata ce trebuie sa faceti. Cumparati un monitor si conectati-l la laptop. In plus, trebuie sa stiti ca exista televizoare care se pot conecta de asemenea la laptop. Trebuie doar sa vedeti ce porturi aveti disponibile pe tv.

Experiente multimedia (muzica): Chiar daca un laptop low-cost nu are difuzoare foarte bune, nu trebuie sa ramaneti in acest stadiu cu el si sa va plangeti ca nu puteti asculta muzica intr-un mod placut. Ceea ce trebuie sa faceti este sa va cumparati o pereche de boxe mai mari (daca e un sistem de boxe cu atat mai bine) si sa-l conectati la laptop. Verificati inainte ca aceasta legatura sa se poata realiza (ce porturi are laptopul). Dar in general o pereche de boxe simple se pot conecta extrem de usor fie in usb, fie direct in portul audio. In acest mod va veti putea bucura de o calitate mai mare a sunetului si veti putea asculta muzica dumneavoastra preferata asa cum va doriti.

Tastatura laptopului. Intr-adevar poate fi destul de obositor si dureros sa folositi tastatura unui notebook, mai ales daca vorbim despre modelele foarte compacte si taste minuscule pentru o mana normala de barbat. De cate ori nu ati simtit cum va doare degetul din cauza presiunii? Chiar si utilizatorii de laptopuri simt caldura generata pe mana. Cea mai buna solutie este sa folositi o tastatura suplimentara. Aceasta se poate conecta direct in usb sau poate fi wireless. Exista mai nou si tastaturi combo, cu touchpad (mouse) incorporat si foarte sensibile la miscari. Multe tastaturi bune sunt pe piata. Trebuie doar sa gasiti una care sa se potriveasca cel mai bine nevoilor si dimensiunii mainii dumneavoastra.

Porturi USB. Daca aveti putine porturi usb pe un laptop low-cost si va trebuie mai multe, tot ce aveti de facut este sa achizitionati un hub usb. Acesta se conecteaza intr-un port usb si are mai multe iesiri. Prin urmare, in loc sa aveti un port usb, puteti avea 2 sau 3 sau 4, in functie de tipul hub-ului.

Iata cate solutii exista pentru a contracara dezavantajele pe care le puteti gasi la unele laptopuri. Iar daca un laptop low-cost isi face treaba pana la urma nu trebuie sa fiti nevoit sa investiti intr-un laptopul mai performant. Aveti ceva probleme cu laptopul dumneavoastra? Ati dori sa schimbati ceva la el? Accesati www.onlaptop.ro si contactati-ne pe email sau telefonic. Va vom ajuta rapid.

Leave a Reply