Cum ne poate ajuta o tableta!

Mai mare decat un smartphone si mai mica decat un laptop. Ea este: tableta. Criticate de unii, supra-apreciate de altii, tabletele raman dispozitive inteligente foarte versatile, practice si eficiente. Iata de ce se merita sa cumparati o tableta noua de pe scotianul.ro.

Este de fapt un ghid scurt care va poate ajuta sa va decideti daca aveti sau nu nevoie de o tableta.

1. Tabletele sunt perfecte pentru citit carti in format electronic. Cu toate ca unele persoane afirma ca experienta nu este la fel ca si cand ai citi o carte in format clasic, adevarul este ca a citi de pe o tableta este oricand la indemana. Textul este la fel de lizibil, usor de explorat etc. Cititi articole, carti si documente in pdf etc. In plus, cartile pentru copii sunt distractive si pline de culoare.

2. Tabletele sunt statii portabile de productivitate. Aveti la indemana un calendar si acces instant la email, totul pe un ecran mai mare decat pe un smartphone. Cu toate ca multe din smartphoneurile de azi ruleaza aplicatii tip PIM, adevarul este ca o tableta ofera o experienta de lucru superioara.

3. Tabletele sunt mai bune decat vechile laptopuri. Daca nu trebuie sa tastati mult, cu tabletele aveti acces la multiple aplicatii moderne si la mai multe jocuri.

4. Tabletele sunt foarte bune pentru intalniri. Puteti lua notite, iar atunci cand va plictisiti puteti juca Angry Birds fara sonor.

5. Sunt perfecte pentru partajare de fotografii si prezentari.

6. Sunt ideale pentru muzica si filme. Puteti sa le oferiti copiilr in masina atunci cand mergeti in excursii si calatoriti mult. Tabletele sunt mult mai la indemana decat un laptop. Se instaleaza mai usor si sunt mai practice in utilizare.

7. O tableta noua e mai ieftina decat un laptop nou. Prin urmare, daca vi s-a stricat vechiul laptop pe care il foloseati din cand in cand pentru anumite aplicatii simple, veti descoperi ca e mai ieftin sa cumparati o tableta noua decat un laptop nou.

8. Sunt pefecte in calatorii pentru ca functioneaza pe retele 3G si pe wireless. Ecranul mare si capacitatea de stocare sunt perfecte pentru harti, ghiduri si dictionare.

9. Tabletele sunt cool. Ne fac sa ne simtim mai aproape de viitor.

Daca doriti si cateva recomandari va propunem Apple IPad Mini 2 16GB Wifi Negru pe care il gasiti in oferta scotianul.ro, Allview Viva i7 – tableta 7, 8GB, 512MB RAM, Dual-Core 1.3GHz, 3G – alb disponibil pentru un pret foarte avantajos (https://scotianul.ro/allview-viva-i7-tableta-7-8gb-512mb-ram-dual-core-13ghz-3g-alb-f4b47297.html) sau o alegere mai indrazneata Apple IPad Air 2 16GB LTE 4G Auriu ( https://scotianul.ro/apple-ipad-air-2-16gb-lte-4g-auriu.html ).

Leave a Reply