Centralele Stropuva – o solutie de incalzire excelenta

Centralele Stropuva se bucura de foarte multa popularitate, atat in Romania cat si in intreaga lume, datorita calitatii lor, randamentului foarte bun de care dau dovada in timpul functionarii precum si datorita faptului ca au o durata de viata de peste 25 de ani, ceea ce garanteaza o foarte buna rezistenta tehnica in timp.

Pe www.stropuva-romania.ro poti gasi mai multe modele de centrale pe lemne bune, disponibile in varianta Universala care pot fi alimentate si cu carbuni, sau in varianta obisnuita care la randul lor pot folosi mai multe tipuri de combustibil solid, cu exceptia carbunilor.

Spre deosebire de multe alte modele de centrale pe lemne, centralele Stropuva se dovedesc a fi foarte avantajoase deoarece te ajuta sa faci economii considerabile de bani, printr-un consum foarte redus, dar si datorita confortului superior de care vei avea parte. Mai exact, confortul este datorat autonomiei de ardere extinse, care in unele cazuri poate depasi 30 de ore.

Principalele avantaje ale centralelor Stropuva

Asa cum spuneam, centralele Stropuva se dovedesc a fi foarte avantajoase dintr-o multime de puncte de vedere.

In randurile urmatoare iti vom prezenta asadar cateva dintre cele mai importante avantaje ale centralelor Stropuva, avantaje ce pot fi considerate a fi motive foarte bune pentru a alege o centrala care realizata de acest producator.

Iata care sunt motivele pentru care ar trebui sa optezi si tu pentru o centrala pe lemne Stropuva cu ajutorul careia sa iti incalzesti locuinta in sezonul rece:

Cel mai important avantaj al centralelor Stropuva este reprezentat de economia pe care o garanteaza in timpul functionarii. Caracterul de centrala economica este dat de arderea treptata, ce garanteaza economie de combustibil si un randament ridicat pe termen lung.

Practic, in cazul unui model care functioneaza cu lemn de foc sau cu alte deseuri lemnoase, autonomia ajunge pana la 30 de ore. Confortul si economia sunt pe primul plan!

Ceea ce este neplacut la majoritatea centralelor pe lemne de pe piata din Romania este faptul ca necesita lucrari de curatare si intretinere in mod regulat. Aceasta nu este insa o problema pe care sa o intalnim si la modelele Stropuva.

Un alt avantaj important al centralelor pe lemne Stropuva este deci faptul ca sunt foarte usor de curatat. Practic, nu ai nevoie decat de cateva zeci de minute lunar, sau de cel mult doua ori pe luna, pentru a curata cazanul de cenusa si de alte depuneri.

Cu toate acestea, daca se foloseste combustibil de calitate superioara – precum lemnul de foc de esenta tare cu un grad de umiditate scazut – atunci si nivelul de depuneri va fi foarte redus, prin urmare vei avea mai putin de munca.

Arderea tip lumanare – o inovatie care a dus la imbunatatirea centralelor pe lemne

Centralele Stropuva sunt speciale, iar asta nu numaidecat doar datorita avantajelor pe care le-am prezentat mai sus. Nici macar datorita pretului accesibil pe care acestea il au. Arderea de tip lumanare le fac sa fie atat de apreciate.

Practic, arderea tip lumanare este mai indelungata si totodata foloseste intreaga putere calorica a lemnului, ceea ce duce la obtinerea de economii considerabile.

Acestea sunt asadar cateva dintre motivele pentru care ar trebui sa iti achizitionezi o centrala termica pe lemne de la Stropuva. Folosind-o ani la randul, vei descoperi o multime de alte avantaje de care te vei bucura foarte mult.