Ce pachet de LegisPlus sa iti alegi?

LegisPlus reprezinta un program care ofera posibilitatea oricarui de a accesa orice baza de date legislativa a programului Legis, chiar de pe computerul personal, insa fara a necesita o instalare, lucru care vine in ajutorul acelor persoane cu un nivel sarac de cunostinte in computere. LegisPlus vine pe mai multe pachete, in mare parte fiecare fiind specific creat pentru un anumit domeniu, cum ar fi LegisPlus Business, care este dedicat bancilor sau societatilor de asigurari, si cuprinde zeci de mii de acte oficiale din legislatia Romaniei, achizitii publice, toate doctrinele din ramurile de drept, cum ar fi dreptul muncii, sau cel penal, modele tip pentru contracte, contestatii, plangeri sau reclamatii, clasificari, adica codul ocupatiilor din Romania, precum si codul de clasificare a tuturor activitatilor din Economia Nationala, precum si altele.

legislatie1Alt tip de pachet promotional al programului LegisPlus este cel Avantaj, care este centrat specific catre tribunale, birouri notariale, cabinete de avocatura sau si parchete. Acesta cuprinde definitii si abrevieri ale tuturor abrevierilor sau definitiilor care sunt regasite in legislatia romaneasca, si ofera in plus si posibilitatea de a cauta o expresie din orice definitie si apoi de a accesa un link legat de acel termen, sau definitie. LegisPlus Avantaj mai contine si aproape optzeci de mii de spete, ceea ce ofera posibilitatea de a consulta, gestiona si actualiza toate deciziile care au fost emise de catre orice instanta de judecata, cum ar fi Inalta Curte de Casatie si Justitie, sau tribunalele.

Alt pachet tot in baza aceluiasi program, LegisPlus Divers este destinat ca si mai sus birourilor notariale, cabinetelor de avocatura precum si tribunalelor. Ca si LegisPlus Avantaj si acesta ofera accesul la peste o suta de mii de acte normative, care au fost publicate in Monitorul oficial si fara ajutorul acestui program ar fi mai lent de gasit, precum si peste 80000 de spete, insa, spre deosebire de cel din urma, LegisPlus Divers nu are comentarii care au fost extrase din articolele autorilor de drept, clasificari, cum ar fi cele ale codul de clasificare a activitatilor din Economia Nationala, sau cel al produselor si serviciilor adiacente activitatilor din Economia Nationala.

Alt pachet tot din categoria programului LegisPlus este Practic, care este perfect pentru orice societate comerciala, institutie de stat, orice regie autonoma, autoritate locala, primarie sau prefectura. In acest pachet sunt incluse sute de mii de acte normative care au fost publicate si in Monitorul Oficial, precum si anunturi pentru licitatii publice, care sunt grupate in functie de tipul de achizitie, precum si in functie de codul lor sau tipul de anunt. Pachetul LegisPlus Practic mai contine si dictionare explicative in care putem sa regasim orice termen latin, juridic ori de drept civil sau de drept al muncii.

Leave a Reply