Ce este Litecoin?

Litecoin este o criptomoneda care poate fi tranzactionata pe www.bitmahavi.com, si este de tip open source care permite plati instantanee, aproape zero, de la egal la egal, in intreaga lume. Blockchain-ul Litecoin este capabil sa gestioneze volume mai mari de tranzactii, spre deosebire de stramosii sai Bitcoin.

Acest lucru se datoreaza destul de mult faptului ca este o generatie de blocuri mai frecventa in care reteaua accepta mai multe tranzactii fara a fi necesara modificarea software-ului viitor. Drept urmare, comerciantii obtin confirmari mai rapide de plata.

Stiinta Litecoin

Minerarea electronica a Litecoins aloca in prezent minerilor 50 de noi Litecoins pe bloc, din care aceasta suma este injumatatita la fiecare 4 ani sau aproximativ la fiecare 840.000 de blocuri.

Reteaua pentru Litecoin este setata sa produca 84 de milioane de Litecoins, ceea ce insumeaza de 4 ori mai mult decat cantitatea de unitati bitcoin. Distributia Litecoins se face prin criptarea portofelului, care asigura siguranta monedelor si va permite sa vizualizati tranzactiile.

Tranzactionarea Litecoin CFD

Litecoin s-a stabilit drept concurentul principal al Bitcoin, iar acum puteti tranzactiona aceasta moneda digitala interesanta cu www.bitmahavi.com.

Cand tranzactionati Litecoin CFD cu www.bitmahavi.com, puteti tranzactiona pe termen lung sau scurt (cumparati sau vindeti) instantaneu, astfel incat puteti actiona pe analiza dvs. daca sunteti optimist sau cinic cu privire la viitorul monedelor digitale.

BitMahavi este un broker lider in industrie, cu unele dintre cele mai bune conditii de tranzactionare disponibile, precum:

 • Cele mai mici spread-uri de pe piata.
 • Tranzactionati Litecoin cu parghie Pana la 2:1;
 • Schimbati oriunde va aflati cu aplicatiile noastre gratuite pentru tablete si dispozitive mobile;
 • Bucurati-va de securitatea tranzactiei cu un broker reglementat;
 • Obtineti asistenta in direct in limba dvs. ori de cate ori pietele sunt deschise;
 • Piata Litecoin este disponibila comerciantilor 24/7, pentru maxima comoditate;
 • BitMahavi este un broker lider in industrie, cu unele dintre cele mai bune conditii de tranzactionare disponibile, inclusiv cele mai mici spread-uri de pe piata.

De ce sa tranzactionati CFD Crypto cu BitMahavi?

 • Multe cripte din care sa alegeti – tranzactionati cu o mare varietate de cripturi disponibile pe platformele noastre de tranzactionare;
 • Fara comisioane ascunse si fara comisioane bancare pentru tranzactii;
 • Beneficiati de servicii si asistenta non stop in limba romana;
 • Comertul cu cripte contra monedelor Fiat – Spre deosebire de multe burse, care isi restrictioneaza clientii sa tranzactioneze doar Crypto catre Crypto, clientii acestei platforme pot schimba criptomonede si cu monede Fiat (USD, EUR, JPY etc.).
 • Limitati riscul dvs. – Puteti preseta nivelul profitului si al pierderilor utilizand pierderi oprite sau luati limite de profit atunci cand tranzactionati. Determinati suma maxima pe care sunteti pregatit sa riscati atunci cand speculati asupra pretului sau stabiliti un pret la care doriti sa obtineti profituri. Sunt disponibile si comenzi viitoare, cum ar fi Oprirea Cumpararii si Limitele de Cumparare.

De ce CFD-urile au sens pentru Trading Litecoin?

Deoarece CFD-urile va permit sa speculati asupra pretului miscarilor viitoare ale pietei Litecoin, fara a detine fizic moneda. Comerciantii, indiferent daca cumpara sau vand, pot accepta sa plateasca diferenta de pret, chiar daca aceasta creste sau scade. In plus, ei pot profita de beneficii si riscuri fara a detine de fapt moneda si beneficiaza de:

Securitate – nu trebuie sa va faceti griji cu privire la furtul Litecoins. CFD-urile sunt un produs derivat . Profiturile dvs. potentiale se bazeaza pe miscarea pretului Litecoin, dar niciun Litecoins nu este cumparat sau vandut in numele dvs.

Simplitate – Cumpararea criptomonedelor direct poate fi complicata. Cu BitMahavi, tranzactionarea CFD este la foarte usoara, trebuind sa selectati Litecoin dintr-un meniu si sa faceti clic pentru a vinde sau cumpara. Este atat de simplu ca il poti face si pe mobil sau tableta.

Litecoin – Silver to Gold’s Gold

Litecoin este o moneda digitala descentralizata peer-to-peer (cunoscuta si sub denumirea de cryptocurrency) bazata pe sistemul Bitcoin. Creatorii Litecoin au cautat sa adapteze modelul Bitcoin pentru a dezvolta o moneda mai stabila si mai eficienta.

Exista mai multe diferente cheie intre Bitcoin (si spin-off-urile sale Bitcoin Cash si Bitcoin Gold ) si Litecoin, inclusiv modul in care monedele sunt „minate”, procedurile de securitate si numarul total de monede destinate a fi produse.

In 2013, valoarea lui Litecoin a crescut de la mai putin de 0,01 USD la mai mult de 20 de dolari. Ar putea Litecoin sa urmeze avantajul Bitcoin si sa continue cresterea valorii?

Cu BitMahavi puteti intra si iesi pe piete, puteti cumpara asemenea criptomonede atunci cand pretul va convine, si le puteti vinde cand considerati ca obtineti un profit important.