Cat de dobitoci sunt unii

Esti la semafor si te-ai oprit pentru ca ai rosu. Vezi ca in fata ta se vede inca sfarsitul cozii de masini ce s-a format de la semaforul din fata (trafic infernal..). Vezi la fel de bine ca din dreapta ta tocmai a pornit autobuzul, pentru ca, nu-i asa, la culoarea verde se porneste. Vezi toate astea dar te gandesti ca ar fi o idee stralucit de buna sa ii tai totusi calea autobuzului in miscare, chiar daca ai rosu, pentru ca, nu-i asa, e mai interesat sa fi ultimul dintr-o coada infernala in loc de primul la semafor.

traficStateam in autobuz si ma uitam relaxata cum un sofer tocmai a pornit pe rosu, taind calea autobuzului. Eram relaxata pentru ca masina era o chestie mica in comparatie cu ditamai mijlocul de transport in comun si eram pe punctul de a-mi inagina o scena de desene animate, in care soferul isi culege masina facuta pachet de pe sosea, o baga in buzunar si pleaca pe jos.

Ma rog, injuraturi (din alea simple si seci, ca asa injura italienii) si am mers mai departe. N-a durat 5 minute si un alt dobitoc s-a plictisit sa stea in coada de masini si a iesit bine mersi pe contrasens, cu viteza, desi un autobuz banuiesc ca-l vezi de la o posta cand vine in fata ta… Eu stateam bine la mijlocul autobuzului dar nenea in varsta din fata iesea cu succes cu capul prin parbriz.

Uite-asa m-am distrat acu’ vreo 2 zile. Eu am coborat, dar soferul a ramas acolo pe scaunul lui sa se mai distreze cateva ture de oras.

Cat de idiot trebuie sa fi sa faci asa ceva? Viata ta o pui in pericol, nu a celor din ditamai autobuzul…

Leave a Reply