Castigi sau pierzi in universul pariurilor sportive – Tu ce alegi?

Acest cerc al pariorilor este unul cu mai multe extreme. Prin extreme ma refer la principii si strategii pe care fiecare parior le aplica atunci cand compune un bilet. Nu toate se dovedesc utile, iar daca esti nou in acest cerc iti vei da seama de acest lucru pe parcurs.

Cel mai bine este sa nu tii cont de parerile din stanga si din dreapta si sa iti creezi propria strategie de castig. Pana a face acest lucru, trebuie sa stiii ca la pariuri sportive nu exista niciodata pariu sigur, ci doar foarte aproape de sigur.

Pariurile sportive sunt despre intuitie, calitate pe care o poti antrena. Ai mai avea nevoie de un strop de noroc si o documentare atenta pentru a te clasa extrem de aproape de castig.

De unde incepi sa iti construiesti strategia?

Pentru a putea deveni parior adevarat, trebuie sa iti creezi un cont la unele dintre casele de pariuri de pe piata. Atentie insa! Nu te lasa pacalit de bonusurile de bun venit – fii atent la avantajele de care poti profita pe toate perioada colaborarii. Pentru inceput poti sta putin in umbra, sa nu pariezi ci doar sa analizezi modul de desfasurare a lucrurilor.

Cum compui primul bilet?

Dupa ce ti-ai facut un cont de utilizator a venit momentul sa compui primul bilet. Cum faci acest lucru? Cauti atent informatii despre lucrurile pe care ti le voi spune in cele ce urmeaza. Gandeste-te bine pe ce lume a sporturilor vrei sa iti antrenezi intuitia – fotbal, baschet, handbal, tenis, etc.

O mare parte din informatiile de care ai nevoie atunci cand pariezi le gasesti pe piatadeponturi.ro – platforma online care inglobeaza atat informatii din lumea fotbalului, handbalului, dar si ponturi de la tipsteri veterani si chiar ponturi de la redactie.

Cotele de pe piatadeponturi.ro sunt cele care iti vin in ajutor. Ele reprezinta mai exact corespondenta dintre miza pariata si posibilul castig. Sa nu uiti ca o cota mai mica, in cazul unei victorii, iti va aduce un castig mai mare. In cazul cotelor mari, lucrurile sunt viceversa. Tot acolo poti sa vezi si cum arata o serie de pariuri castigatoare cu Piatadeponturi.ro.

Atunci cand compui biletul fii atent la…

La o multitudine de lucruri precum:

  • Prognoza meteo din ziua cea mare: daca meciul se desfasoara pe stadion neacoperit, o ploaie zdravana poate diminua capacitatea fiecarei echipe.
  • Tipul gazonului pe care se va desfasura meciul: chiar daca poate parea absurd, gazonul le poate pune jucatorilor destule bete in roate, mai ales daca nu au mai jucat pe acel tip de gazon.
  • Statusul jucatorilor cheie: fiecare echipa are anumiti jucatori cheie. Daca ei lipsesc de la una dintre echipe, ea va fi intr-un mare dezavantaj.

Poti verifica de asemenea si lista suporterilor pe care ii are fiecare echipa in parte – daca s-au schimbat, daca o echipa are mai putini suporteri fata de acealalta si asa mai departe.

Ai in vedere toate aceste lucruri iar castigurile tale vor fi din ce in ce mai dese. Nu uita de piatadeponturi.ro – locul din care poti culege toate informatiile de care ai nevoie, dar si locul in care poti compune online biletul castigator.