Care este jobul ideal pentru studentele din Galați?

Perioada anilor 20-30 este cea mai înfloritoare perioadă din viața fiecărui om. Nu numai că se produc schimbări impresionante la nivelul psihicului acestuia, dar acumulează informații esențiale și trece prin experiențe ce vor rămâne un reper de-a lungul întregii vieți.

Și, firește, să nu uităm și de distracție! Perioada studenției e plină de distracție și e cea mai frumoasă perioadă din viața noastră! Niciodată nu vom uita nopțile petrecute învățând, dar nici nopțile petrecute distrându-ne!

Până aici, totul pare numai lapte și miere. Mai înveți puțin când ai sesiune, mai dai pe la cursuri din când în când, dar în rest, numai distracție. Eh, pe cât de frumos sună lucrurile nu stau chiar așa, pentru că mai intervine și partea financiară.

Nu toți tinerii au norocul de a beneficia de banii părinților, ba mulți trebuie să se întrețină și să-și mai găsească și un job part time. Când trebuie să-ți împarți timpul între job, învățat și distracție deja devine mult mai greu.

Ce joburi potrivite pentru studenți există în Galați?

Joburile pentru studenți sunt cele part time. Însă astfel de joburi nici nu-i umple de bani și nici de respect. La vremuri anevoioase, orice job e bun, dar când poți îmbina utilul cu plăcutul, de ce să nu o faci?

SmarChat pune la dispoziția tinerelor care vor să-și schimbe viitorul la 180 de grade, o serie de joburi de videochat în Galați. Acum, că probabil ți-am atras atenția, ia să vedem despre ce este vorba mai exact.

Cum poți fi studentă și să ai în același timp și un job bine plătit?

Simplu, angajându-te la SmarChat. Nu îți fă prea multe griji, nu trebuie să arăți ca pe coperțile revistelor de modă pentru te angaja la sutdio, ci trebuie doar să fii încrezătoare în forțele proprii și să-ți dorești cu adevărat să faci asta.

Nu ar trebui să te îngrijoreze nici faptul că nu ai experiență. Majoritatea tinerelor care se angajează în acest domeniu nu au încă experiență, și uite cât de sus au ajuns și cât de bine câștigă acum.

Deci, dacă experiența și frumusețea nu sunt factorii cheie aici, atunci care sunt? Ambiția, motivația, munca și respectul. Patru calități pe care dacă le ai, nu numai că e imposibil să nu ai succes în videochat, dar e imposibil să nu ai succes în orice domeniu vei alege.

De ce videochat?

Pentru că vei fi respectată și tratată la adevărata ta valoare. Doar la SmartChat vei întâlni o echipă dispusă să scoată tot ce-i mai bun din tine și să te facă să devii cea mai bună versiune a ta.

Pe lângă asta, se câștigă destul de bine, ba chiar foarte bine dacă e să raportăm cu majoritatea meseriilor din România. Deci, la o vârstă destul de fragedă, poți ajunge să câștigi mai bine decât alți oameni care au poate zeci de ani de experiență în diferite domenii și lucrează câte 12 ore pe zi. Tu, o studentă amărâtă, poți ajunge să câștigi sume la care nici n-ai visat vreodată. Tentant, nu-i așa?

Ce trebuie să faci?

Să încerci. La fel cum spune și binecunoscuta vorbă: „Încercarea moarte n-are!”. Ce ai de pierdut dacă mergi la un interviu? Ba din contra, te poți convinge chiar singură că tot ce am spus nu sunt povești de adormit copiii și că echipa SmartChat este de lăudat.

Schimbă-ți viitorul, impresionează-ți familia și prietenii și impresionează-te chiar și pe tine însăți! Ce mai aștepți? Fă pasul pe care ți l-ai dorit mereu să-l faci și încearcă ceva nou. Ce ar putea să se întâmple?