Bonuri si puncte peste tot

Intelegem toti ca e perioada de criza dar toate magazinele exagereaza deja, parerea mea. Peste tot unde mergi primesti numai bonuri de reduceri, puncte, bonuri de cheltuit si alte rahatele.reduceri

Supermarketurile de aici au intr-adevar un sistem fainut de facut puncte pe card. Ai posibilitatea de a-ti face card la cam orice magazin mare iar la fiecare cumparatura castigi puncte cu care iti poti alege ‘cadouri’. E adevarat ca pentru un ghiozdan, de exemplu, faci cumparaturi de cateva sute buuune de euro dar aduni puncte peste puncte si la un moment dat iti poti alege un produs din catalogul lor special, pe gratis.

De aici insa pana la a oferi reduceri de 1 euro la fiecare 10 euro cheltuiti e o diferenta. E ok sa atragi clientii prin oferte (primim oferte in posta in fiecare saptamana), dar ofera ceva ce sa si merite drumul pana la magazin!

Ofertele de reduceri la haine, la aparate electronice sau lucruri care chiar costa sunt binevenite, imi convine sa dau cu 30-40 de euro mai putin pe o pereche de pantaloni sau pe o imprimanta, dar cand vad ca fac magazinele reduceri de 20 de centi la oua si faina ma iau cu mainile de cap..

Sunt intr-adevar diferente uneori mari intre preturile magazinelor, dar ce rost are sa merg pana la magazinul X, numai ca au painea mai ieftina ca e la oferta cand oricum platesc mai mult pe alte produse? Doar nu merg pana acolo ca sa cumpar un singur produs…

Dar lumea o musca. Pentru ca li se ofera un bon de reduceri la nu-stiu-ce produs si ii tenteaza sa foloseasca bonul. Pe langa minunatul lapte la jumatate de pret banuiesc ca mai cumpara si altele si tot acelasi rahat au facut.

A inebunit lumea pe perioada crizei. Suntem toti atrasi de bonuri si punctulete. Nu se mai uita lumea la preturi in general ca sa stie la ce magazin merita intr-adevar sa faca cumparaturi, ci se iau dupa bonuri si iau tepe considerabile dar se bucura ca au cumparat 3 kile de faina mai ieftin ca ieri.

Leave a Reply