Bluza pentru bust sau bust pentru bluza

In garderoba unei femei se vor gasi intotdeauna, una sau mai multe, bluze. Aceste articole vestimentare au avut intotdeauna scopul de a pune in evidenta bustul si sanii.

Uneori, bluza este purtata tocmai pentru a ascunde si camufla aceste parti ale trupului unei femei. Cu cat este mai simpla, cu atat bluza va fi purtata de acele doamne sau domnisoare care doresc sa-si etaleze sanii. Daca e simpla si cu un decolteu adanc ea nu va atrage atentia, ci o va indrepta spre sani.

La polul opus, bluzele cu volanase sau cu dantela ce ajunge pana la gat va acoperi aceasta parte a trupului si va atrage atentia asupra modelului, materialul si felului in care este lucrata. Poti sa iti alegi o bluza cu volanase la maneca aici.

La fel se intampla si in cazul bluzelor cu imprimeuri foarte colorate. Practic, bluzele au un rol extrem de interesant in jocul seductiei privirilor si crearii unor iluzii.

Femeile au perceput instinctiv si unele chiar constient acest lucru si s-au folosit de vestimentatie pentru a se impune, pentru a seduce sau pentru a-si realiza o aparitie care sa spuna ceva anume despre ea. Iar bluza i-a fost deseori un aliat. Sa va dau un exemplu: bluza office cu care o femeie merge la un interviu de angajare intr-un job.

Acest articol vestimentar care se gaseste in magazinele Otto Hermann, trebuie sa creeze femeii o imagine de tipa serioasa, responsabila, interesata de job, ingrijita si atenta la detalii, dar increzatoare si stapana pe sine.

Iar bluza tip camasa, care are cateva caracteristici masculine, este foarte potrivita pentru astfel de intalniri. Iata cum o simpla bluza poate sa dea impresia unor calitati purtatoarei, chiar daca ea s-ar putea sa nu le aiba sau sa fie estompate de nefolosinta.

Dar bluza va fi mereu o haina menita sa seduca. Simpla, complicata, inzorzonata, sclipitoare, transparenta sau mata, decoltata, pe gat, cu maneci sau fara maneci, mulata pe trup sau larga, ea va aprinde mereu imaginatia partii masculine asupra a ceea ce este sub ea. Daca in unele cazuri se poate distinge clar tot ce este dedesubtul ei, alteori lasa doar imaginatia sa-si faca o parere.

Fiecare femeie alege cat si cum vrea sa arate ceva din trupul ei folosindu-se de haine. S-ar putea ca acest lucru sa tina de starea ei din momentul in care se imbraca, sau de ce are curat la indemana, ori si-a pregatit de cu seara.

Bluza pentru ea va fi un mijloc folositor sau nu in trecerea ei prin viata. Ca va fi mai simplu, usor si placut asta este doar alegerea sufletului ei. Achizitii de imbracaminte dama marca Otto Hermann se pot face in magazinul online ottohermann.com.