atitudinea e totul.

Azi ma simt bine. Chiar prea bine.. extraordinar de bine.. asa bine incat imi vine nu sa zambesc, ci sa rad πŸ™‚

Pe cat de nervoasa am fost ieri seara, pe atat de bucuroasa sunt azi. Fara un motiv anume. Pur si simplu..

Mi-am facut niste ordine prin ganduri si asa in general si e ok. Sunt singura si fericita. Eu cu mine si cu Ghibi πŸ˜€

Am inceput ziua prost, dar cui ii pasa? πŸ˜€ N-am avut net. Am stins calculatorul si am plecat catre scoala, am de platit 2 taxe de examen pana maine.. Am ajuns bineinteles cu o ora si jumatate mai tarziu.. ghinion.. mi-am zis β€œhm..” si am plecat. A, sa nu uit ca am mers pe jos, grabita, cu o bluza groasa pe mine si cu gat.. pe caldura de afara de care eu nu stiam.. nu-i nimic, am aflat dupa 10 minute de mers.. uff!

Am ajuns repede repejor la Lala in speranta in care macar ea are net. Doamne ajuta ca are net! Mi-am rezolvat treburile si am plecat catre casa, cu gandul ca ma intorc la sora-mea repede.

Am uitat, fulga de mine, sa ma uit si la ceas. Am uitat ca mai am si scoala azi! πŸ˜€ ups..
Asa ca am ajuns inapoi la Lala la 3:55… trebuia sa fiu in clasa deja, of.. asa ca n-am apucat sa fac doi pasi de la masina ca am sarit inapoi in ea.. am condus ca nebuna pana la scoala, aglomeratie, trafic.. alea alea.. a fost a doua oara in viata mea cand am intarziat la scoala! (mda.. pot spune ca sunt miss punctualitate..)

Am intrat toata uda si rosie la fata, m-am asezat pe cel mai incomod scaun din lume (era singurul liber..) si incercam sa fiu atenta la ce bolboroseste proful pe-acolo.. Mi-am prezentat si tema despre care nu stiam mai nimic si am luat un 6. La naiba, macar n-am picat πŸ˜€ (sa le ia naiba de scheme UML…).

Atat a fost ziua de azi. E bine ca am o atitudine pozitiva si nu ma pierd..
Gata… beau un pahar de bere cu cola si ma arunc pe lucru …

Leave a Reply