Aspectul ochilor imbunatatit cu sfaturi simple de machiaj pentru ochi

Ochii sunt caracteristica noastra cea mai evidenta, este primul lucru pe care oamenii il observa la noi si putem lucra cu adevarat pentru a sublinia cea mai importanta caracteristica a noastra, prin utilizarea machiajurilor pentru ochi care se gasesc intr-o selectie nelimitata de nuante.

De la un look natural la o seara seducatoare, optiunile sunt nesfarsite cand vine vorba de a ajuta ochii sa arate in cel mai captivant mod. Urmatorul articol va ofera cateva sfaturi si tehnici de baza pentru a lucra cu umbra ochilor. Nu este intotdeauna usor sa stiti de unde sa incepeti cu alegerea machiajului, dar, ca regula generala, incepeti prin a aplica umbre usoare pe intreaga pleoapa pentru a lumina ochii si pentru a da iluzia ca par mai mari.

Combinati umbra medie pe mijlocul pleoapei adaugand contur si adancime. Umbra finala ar trebui aplicata cel mai aproape de linia genelor pentru definire. Asigurati-va ca amestecati toate straturile impreuna la final. Nu toate pudrele de ochi sunt la fel, iar pudra mai ieftina poate sa cada pe obraz si sa arate dezordonata. Inainte de a achizitiona pudra de ochi, trebuie sa va asigurati ca este bine testata pe dosul palmei.

Daca pudra de ochi este de inalta calitate, aceasta va aluneca fara efort pe piele si va crea un strat uniform de culoare si ar trebui sa se simta neteda. Formulele ieftine formate cu structura bruta tind sa contina mai mult ulei si vor aglomera pleoapele, formand cute.

Pentru a preveni formarea de urme de pulbere care cad pe obraji si va distrug machiajul, atingeti usor cu capul pensulei pentru ochi pentru a elimina orice exces inainte de a-l aplica pe ochi. Alternativ, puteti sa incepeti mai intai aplicarea pe fata. Daca faceti greseli, le poti corecta dupa.

Alegeti-va o umbra pentru ochi care imbunatateste culoarea ochilor. Aceasta inseamna optarea pentru o nuanta care contrasteaza cu culoarea ochilor, in loc sa alegeti una care sa corespunda culorii adevarate a irisului.

Pentru a evidentia frumusetea naturala a ochilor albastri, culorile calde ca cele ale pamantului functioneaza foarte bine, cum ar fi cele maronii sau verzui. Ochii verzi se potrivesc cu culori reci, cum ar fi violet, rosiatic sau galben. Ochi caprui se asorteaza foarte bine cu multe culori. De asemenea un set de gene magnetice – Pandera.ro fac diferenta.

Daca ati observat vreodata ca fardul dvs. de ochi incepe sa se estompeze pe parcursul zilei, atunci este o idee buna sa va pregatiti intai ochii. Pregatirea bazei cu o fundatie nu numai ca ajuta la mascarea culorilor venelor, dar va ajuta, de asemenea, sa va setati machiajul pentru ziua respectiva.

Umbra ochilor va fi buna in functie de instrumentele pe care le folositi, iar alegerea periei potrivite pentru umbra va face o mare diferenta la aplicare. Versiunile mai scurte ofera mai mult control si precizie, astfel incat acestea sunt mai bune pentru definire. Pensulele cu peri mai lungi sunt mai moi si mai putin precise, ceea ce le face perfecte pentru amestecarea si aplicarea culorilor.