Ambalaje si articole de unica folosinta pentru HoReCa

Descopera alternativa produselor din plastic si comanda articole biodegradabile pentru afacerea ta! Restaurantele, hotelurile, cafenelele, pizzeriile si cofetariile se pot bucura acum de o gama larga de ambalaje si articole de unica folosinta. Acestea au o calitate superioara si se potrivesc oricarui tip de mancare sau bautura.

Daca detii o locatiie din domeniul HoReCa si nu numai, poti comanda online de la Snick Ambalaje tot ce ai nevoie pentru afacerea ta. Ambalajele, tacamurile si articolele de unica folosinta au o calitate excelenta si ii ofera clientului posibilitatea de a consuma ceea ce a comandat oricand si oriunde. Fie ca vorbim despre tacamuri de unica folosinta sau de pungi, sacose sau caserole, acestea merg impreuna atunci cand mancarea este servita la pachet.

Cu alte cuvinte, ai nevoie de multiple ambalaje pentru ca fiecare client sa consume oriunde mancarea comandata. Acest lucru se intampla si in cazul restaurantelor, a rulotelor de la street food, a fast food-urilor, a cafenelelor sau a pizzeriilor. In orice locatie sunt necesare articole de unica folosinta. Tacamurile se pot comanda fie vrac, fie la set. Vezi pe site-ul snick-ambalaje.com ceea ce poti achizitiona.

Varietate de materiale pentru toate ambalajele

Snick Ambalaje iti ofera posibilitatea de a alege exact materialul din care sa fie confectionate produsele comandate. Ai la dispozitie ambalaje din trestie de zahar, din palmier, lemn, hartie, carton, aluminiu, PLA, PSE, PET, PP, PS, PE sau PVC.

In functie de ceea ce iti doresti pentru clientii tai, ai ocazia de a comanda si produse biodegradabile & eco-friendly. Toate acestea se gasesc la categoriile de produse pentru street food, insa poti opta si in alt domeniu pentru ele.

Ambalajele biodegradabile sunt o alternativa optima pentru cele din plastic, care nu fac altceva decat sa distruga mediul. In timp ce protejezi clientii de anumite substante, protejezi si mediul inconjurator. Produsele de pe site sunt fabricate din diferite materiale compostabile, precum frunzele de palmier. Tot pe site vei regasi si cateva informatii despre aceste materiale.

Comanda si testeaza gratuit produsele dorite!

Daca nu stii exact ce sa alegi pentru afacerea ta, Snick Ambalaje iti ofera posibilitatea de a achizitiona o sacosa cu mostre gratuite. Sacosa poate contine cate un produs pe care ti-l doresti sa il cumperi insa vrei sa il testezi mai intai.

Mostra gratuita se comanda de pe pagina produsului si poate ajunge la tine in cel mai scurt timp. In acest fel, vei putea sa vezi daca produsele sunt ceea ce cauti si daca se potrivesc cu tipul de mancare comercializata. Fiecare ambalaj sau tacam se comporta diferit in contact cu lichidul si temperaturi mari, asadar testeaza-le!

Snick Ambalaje iti ofera atat alternative la plastic, dar si la cumparaturi! Nu esti nevoit sa comanzi produse care nu se potrivesc cu afacerea ta, ci doar sa le testezi in mod gratuit. Pe site ai mai multe detalii despre cum poti face acest lucru. Comanda ambalaje de calitate pentru afacerea ta!