Am ramas fara branza

Da, serios… Am ramas fara branza! Sa va spun si cum:

Fusesem ieri la kaufland: eu, Lala si tata-miu (Lala e sora-mea a’mica 🙂 ). Initial am zis ca nu-mi iau decat paine, sa faca doar ei cumparaturi… dar ca o femeie adevarata, mi-am luat si din aia, si din aia.. si putin din aia… si un pachet de branza. Pe el scria pretul clar: 5,68 lei. E ok, punem in cos.

Ajungem la casa. Am umplut tejgheaua cea miscatoare … s-a uitat tanti de la casa la noi cu niste ochi maaari.. a inceput sa taxeze pe rand toate cele si ajunge la branza mea. Se uita..se uita… nu se vede codul de bare. Incearca sa bage codul de la branza Lalei (proasta idee, nu stiu de ce s-a gandit la asta… poate nu a gandit deloc… ma rog.) Asa-deci am ramas fara branza. Nu o poate incasa ca nu se vede codul de bare.. ghinion.

Oare a cui e vina? A mea, ca nu m-am uitat pe spatele ambalajului ca sa citesc atenta codul de bare? Sa ma fi uitat la toate produsele pe spatele ambalajului?? Nu prea cred… Neglijenta asta e nasoala. Este totusi un magazin mare si renumit. Macar codul de bare sa se vada, ca oricum stau la alte produse pana tanti tasteaza cu mana codurile, ca aparatul nu le vede …

Leave a Reply