Alege bradul de Craciun artificial tinand cont de toate detaliile care il pot face sa arate perfect

In prezent, exista o gama foarte larga de brazi de Craciun pe piata. Nu numai ca variaza in ceea ce priveste dimensiunea si designul acelor, dar puteti gasi si brazi cu iluminare integrata, pe butuc, in ghiveci, albi si inzapeziti, acoperiti cu conuri de pin sau chiar brazi de jumatate de marime, care sunt interesanti pentru economisirea spatiului.

Vreti sa fiti siguri ca in pachetul pe care il primiti veti gasi un brad artificial bine lucrat, care nu va va dezamagi asteptarile? Apoi, va recomandam recenziile bradului de Craciun artificial, in care veti gasi nu numai laude, ci si critici bine meritate. In clasamentul nostru, am selectat produse dovedite care va pot usura luarea deciziilor.

Unde va fi amplasat bradul?

Desi ideea unui brad langa semineu este mai mult decat atragatoare, in acest caz, caldura radianta mai mare nu este benefica nici pentru bradul viu, nici pentru cel artificial. Desemnati un loc pentru brad unde sa nu interfereze cu “traficul” normal din casa si sa fie usor de decorat.

Daca aveti un copil mic sau un animal de companie curios cu patru picioare, luati in considerare posibilitatea de a fixa (lega) bradul de un obiect robust. Avantajul brazilor artificiali este distributia uniforma a greutatii, ceea ce inseamna ca nu trebuie sa cautati cu greu un centru de greutate si sa potriviti bradul intr-un suport.

Brad artificial 3D

Brazi de Craciun artificiali in functie de tipul de ace

In ultimii ani, brazii de Craciun 3D au intrat in prim-plan alaturi de clasicii brazi artificiali. Care este principala diferenta?

Brazi de Craciun artificiali 2D clasici (PVC)

Acestia sunt brazi artificiali, asa cum probabil ii cunoasteti. 2D se refera la designul acelor artificiale. Acele sunt cel mai frecvent fabricate din PVC. Benzile lungi sunt taiate in benzi egale si infasurate pe sarme pentru a forma crengute si ramuri.

Astfel de ace au un aspect plat atunci cand sunt privite de aproape (ca o banda subtire de hartie, de unde si denumirea de 2D). Exista multi brazi artificiali de acest tip in magazine. Avantajul lor este ca sunt foarte accesibile. Daca gasiti un producator de renume, bradul va avea ace 2D dense nu numai la capete, ci si in volumul interior.

Brazi de Craciun artificiali 3D moderni (PE)

O alegere din ce in ce mai populara (in ciuda pretului mai mare) sunt brazii de Craciun 3D. Acele au trei dimensiuni, asemanatoare cu un ac viu. Este fabricat din polietilena (3D), un material plastic care se preteaza la turnarea prin injectie. Ramurile si crengile bradului sunt astfel create in intregime, sunt turnate.

Acestea sunt foarte flexibile, nu se inteapa si, in mod ideal, aproape ca nu se pot distinge de acele de pin reale. Bradul 3D arata realist si are o durabilitate buna. Rezistenta mai mare la foc este, de asemenea, un bonus. Bradul nu explodeaza, acele se deformeaza si se micsoreaza odata cu caldura. Acesti brazi sunt pe departe mult mai realisti, mai mari sim ult mai impunatori poate si decat brazii de Craciun naturali.